Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies konkursā un iegūsti dubultu prieku!

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē divas grāmatas no izdevniecības "ANNELE".

Mazajiem lasītājiem iespēja tikt pie krāšņas piedzīvojumu grāmatas! Grāmata "RIKO PIEDZĪVOJUMI" ir stāsts par mazu suņuku, kuram interesē viss, kas notiek viņa pagalmā un visvairāk tas, kas aiz pagalma vārtiņiem. Viņš ir ļoti draudzīgs, pat mazie kaķēni kļūst par kucēna draugiem.

Visiem, kas tikko sākuši lasīt vai tikai sāk atpazīt burtus, par iepriecinājumu teksts nodrukāts ar lielajiem sākuma burtiem.

Savukārt Maijas Laukmanes grāmata „ĒNAS KĀ SAMTAINI KURMJI“ spēs iepriecināt gan ģimenes mammas, gan omīti, gan krustmāti. Talsu rakstniece un dzejniece Maija Laukmane ir vairāku „Lasītāju gada balvas“ ieguvēja un šoreiz savas dzejas cienītājiem piedāvā ko jaunu – 195 trīsrindes haiku pantmērā.
Liriskā trīsrinde atklāj ko vienreizēju, neatkārtojamu dzejnieces domu un jūtu pasaulē, vienlīdz saglabājot noslēpumu un dziļumu, tā rosinot lasītāju domāt, prātot tālāk. Tālāk par šo trīsrindi…
Grāmatas mākslinieciskajam noformējumam izmantoti dzejnieces foto materiāli.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis), epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi) un izdevniecības "ANNELE" (draugiem.lv/izdevniecibaannele) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 7. aprīļa plkst. 23.59.
8. aprīļa rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divas brīnišķīgas grāmatas no izdevniecības "ANNELE".


Konkurss tapis sadarbībā ar izdevneicību "ANNELE". (annelesgramatas.lv)