Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un iegūsti jauno grupas LĪVI albumu

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla KultūrasVēstis.lv un MicRec rīkotajā konkursā, kas norisināsies līdz šā gada 9. aprīlim, un iegūsti iespēju laimēt jauno grupas Līvi koncertalbumu "Bez štepseļiem" CD formātā.

Nesen klajā nācis jauns leģendārās rokgrupas LĪVI koncertalbums «Bez štepseļiem». Jaunā koncertalbuma “Bez štepseļiem” koncertturneja jau sākusies ar koncertiem 3. martā Valmierā, Jelgavā, Talsos, Valkā, un turpināsies 23. martā Kuldīgā, 29. martā Ventspilī, 6. aprīlī Rīgas Kongresu namā, 7. aprīlī Krustpilī un 27. aprīlī noslēgsies Liepājā! Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Albums "Bez štepseļiem" būs pieejams visās koncerta norises vietās, mūzikas veikalos un grāmatnīcās visā Latvijā, kā arī visās digitālajās platformās visā pasaulē jau no 2. marta.

Biļetes uz koncertiem Biļešu paradīzes kasēs

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis ) sekotājam draugiem.lv vai Facebook (facebook.com/kulturasvestis) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts vienas balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies" ) un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 9. aprīļa plkst. 23:59. 2 laimīgos uzvarētājus paziņosim 10. aprīlī.

Līvi - Atdod sevi man ( Liepāja "Bez Štepseļiem")