Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


4 svarīgi jautājumi pirms saules paneļu iegādes

Redakcija
Redakcija

Lai izvēlētos savām prasībām atbilstošus saules paneļus, ir jāsāk ar piedāvājuma izpēti un savu vajadzību izvērtēšanu. Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet svarīgākos jautājumus, kas palīdzēs Jums izdarīt labāko izvēli.

1. Kāda tipa ēkām saules paneļi tiks uzstādīti?

Saules paneļi tiek uzstādīti gan dzīvojamām ēkām, lai saražotu mājsaimniecības vajadzībām nepieciešamo elektroenerģiju, gan ražošanas ēkām. Atkarībā no mērķa, ir jāizvērtē vajadzības un iespējas, lai atrastu optimālu risinājumu.

2. Kāds ir kopējais elektroenerģijas patēriņš gada laikā?

Svarīgs aspekts ir arī elektroenerģijas patēriņš, kas ļaus saprast, cik jaudīgi saules paneļi Jums ir nepieciešami. Ņemiet vērā arī elektroenerģijas patēriņu dažādos mēnešos un diennakts stundās. Pareizi izvēlēta saules paneļu jauda nodrošinās to, ka sistēma darbosies maksimāli efektīvi un sākotnējais ieguldījums atmaksāsies drīzā laikā.

Turklāt ir vērts padomāt arī par nākotnes perspektīvu. Vai ir plānots elektroenerģijas patēriņu palielināt - piemēram, iegādājoties jaunas iekārtas? Tādā gadījumā, piemeklējot vajadzīgo saules paneļu jaudu, ir vērts ņemt vērā gaidāmo elektroenerģijas patēriņu.

3. Cik liela ir saules paneļu uzstādīšanai pieejamā platība?

Laicīgi ir arī jāpadomā par saules paneļu uzstādīšanai (https://be.lv/sp) paredzēto vietu. Saules paneļus var uzstādīt gan uz ēkas jumta, gan zemes. Ja saules paneļus tiek plānots uzstādīt uz jumta, ir jāizvērtē arī jumta konstrukcija un iespēja uzstādīt saules paneļus.

4. Kāds ir pieejamais budžets?

Kad tiek plānota saules paneļu uzstādīšana, būtisks faktors, ko izvērtēt, ir saules paneļu cena. Saules paneļi ir pieejami dažādos veidos un cenu kategorijās, taču gaidāmās izmaksas jāvērtē kopā ar kvalitāti un efektivitāti. Lētākais variants ne vienmēr ir labākais, jo nekorekti izvēlēti saules paneļi nenesīs gaidāmo rezultātu.
Baltijas Elektro Sabiedrība - kvalitatīvi saules paneļi

Ja vēlaties uzstādīt kvalitatīvus saules paneļus savā privātmājā vai uzņēmumā, ieskatieties “Baltijas Elektro Sabiedrība” piedāvājumā, kur ir pieejami profesionāli risinājumi.

“Baltijas Elektro Sabiedrība” ir viens no vadošajiem elektrovairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā un vienīgais starptautiskais tāda tipa uzņēmums mūsu valstī. Šajā nozarē tas darbojas jau 30 gadus, no tiem 25 gadus ietilpst Würth grupā.

Uzņēmums nodrošina risinājumus ārējo un iekšējo inženiertīklu un apgaismojuma izbūvei, ūdensapgādei, telekomunikācijām. Viena no jaunākajām uzņēmuma darbības jomām ir saules paneļu un parku ierīkošana. Vairāk informācijas atradīsiet www.be.lv.