Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Starptautiskajā Tēvu dienā notiks ikgadējā vīriešiem veltītā labdarības akcija "Pīļu Skrējiens 2016"

Redakcija
Redakcija

Arī šogad, 11. septembrī, plkst. 12:00 Rīgas kanālā starp Operas tiltiņu un Brīvības pieminekli norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušais pasākums “Pīļu Skrējiens 2016" vīriešu veselības atbalstam, kuru organizē vīriešu organizācija „Round Table” Latvijas klubs sadarbībā ar Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcu un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Atbalsta fondu.

Par 2015. gadā saziedotajiem līdzekļiem bezmaksas konsultācijas saņēma 103 vīrieši, kuru laikā papildus ārsta urologa konsultācijai tika veikta arī ultrasonoskopiska nieru urīnpūšļa un prostatas izmeklēšana. Bezmaksas konsultācijas Gulbenes doktorātā sniedza Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Uroloģijas klīnikas speciālisti asoc.prof. Vilnis Lietuvietis un Sergejs Beketovs. Konsultācijām bija plaša atsaucība, jo četru dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas novada avīzē - viss pieraksts pie speciālistiem bija pilns. Tas ir gan apliecinājums šādu kampaņu aktualitātei, gan varētu liecināt par urologu nepieciešamību uzlabot pieejamību novados.

Kas tev jādara, lai piedalītos šai labdarības akcijā? 11. septembrī no plkst. 12:00 - 14:00 nāc uz labdarības pasākumu "Pīļu Skrējiens 2016", kas norisināsies Rīgas kanālā posmā starp Nacionālo Operu un Brīvības pieminekli. Ziedo 5€, un Tev tiks piešķirts pīlītes kārtas numurs, kas savukārt atbilst vienai no pīlītēm, kuras tiks peldinātas kanālā - "Pīļu Skrējienā 2016". Jebkura pasākumā ziedotā summa tiks izlietota vīriešu bezmaksas veselības pārbaudei, bet ātrākās pīlītes iegūs dažādas atbalstītāju sarūpētās balvas!

Ziedot var jebkurā laikā norādot: "Ziedojums Pīļu skrējiens 2016". Rekvizīti:
Biedrība „Round Table 1 Latvia”
Reģ.Nr.: 40008166482
Andromedas gatve 6-39, Rīga, LV1084
A/s Swedbank
LV87HABA0551029590435
Ziedojums Pīļu Skrējiens 2016

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās veselības ministre Anda Čakša, kā arī ikgadējs pasākuma atbalstītājs - aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis. Pasākumu vadīs radio SWH dīdžejs un Improvizācijas teātra "Spiediens" aktieris Kaspars Breidaks.

Par muzikālo noformējumu rūpēsies vienmēr pozitīvais Normunds Rutulis un enerģiskā grupa Rock'n'Berries. Pie dīdžejs pults - DJ Monsta. Par bērnu labsajūtu rūpēsies Jogitas Pūpolas pasākumu aģentūra, kas vadīs dažnedažādas ģimenes atrakcijas, aicinās izpausties radoši seju apgleznošanas, balonu locīšanas un citās aktivitātēs. Šogad ir padomāts arī par vēderu labsajūtu ar iespēju iegādāties dažādus gardumus!