Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


12 atklājumi, ko izdara vīrietis pēc kļūšanas par tēvu

Redakcija
Redakcija

Viena no normāla tēviņa dzīves vēlmēm ir atstāt pēcnācējus vai kļūt par tēvu. Dažreiz gan tas notiek negaidot un bieži tas sagādā daudz pārsteigumu un atklājumu. Piedāvājam 12 no tiem.

1. Dzīvoklis ir nāvējoši bīstams

Visi objekti, kas atrodas zem jostasvietas līmeņa, tiks vai nu iznīcināti vai izmantoti bojājumu nodarīšanai apkārtnei, vai, nedod Dievs, bērnam. 90% tavu pienākumu bērna "audzināšanā" var raksturot kā centienus paglābt viņu no traumām vai dzīvokli – no izdemolēšanas.

2. Tava jaunā erotiskā fantāzija un vispār – lielākā dzīves bauda ir miegs

Kaut divas stundas netraucēta miega - tas būtu daudz brīnišķīgāk nekā atrasties vannā kopā ar kādu no tevis slepus iekārotām slavenībām. Arī tāpēc, ka miegs ir vienīgais, kam tev atlicis spēka.

3. Tev ir nejauks raksturs

Kā mazā greizā spogulī tu atpazīsi sevi bērna kaprīzēs, spītībā, neatlaidībā un palaidnībās. Pie viena tu saproti, kāds kaprīzs un nejauks mazulis biji saviem vecākiem.

4. Tu vari kļūt par ideālu kāda acīs. Meitas acīs

Pat ja nekad nevienam neesi kalpojis par paraugu, tu vari kļūt par ideālu meitas acīs. Tieši tu veidosi viņas gaumi vīriešu izvēlē. Centies, cik spēj, ja vēlies, lai pēc laiciņa tev parādītos kaut cik pieņemams znots.

5. Tu sāksi pielūgt augstākus spēkus un tiem ticēt

Kad tu pirmo reizi ieraudzīsi, kā tavs bērns nejauši iedzer trauku mazgājamo šķidrumu (izkrīt no gultiņas uz galvas u.tml.), kad tikai uz sekundi esi novērsies, lai atbildētu uz telefona zvanu, sāksi sirsnīgi lūgt visus augstākos spēkus, lai viss beigtos labi. Pat ja nezini nevienu lūgšanu un nekad nekam tādam neesi ticējis.

6. Tu esi diktators

Ap divu gadu vecumu bērns iemācās manipulēt ar māti. Ja nevēlies dzīvot kopā ar mazu diktatoru, tev pašam jākļūst par tādu. Tu komandēsi, sodīsi un 50 reizes dienā teiksi vārdu "nē". Nepatīkama loma, bet kādam tā ir jāuzņemas.

7. Maziņš - tas nozīmē, ka ļoti skaļš

Lai arī viņš sver tikai dažus kilogramus, būdams bēdīgs, viņš meistarīgi atveido desmit lidmašīnu nolaišanās trokšņa līmeni. Kad viņš iemācīsies rāpot, sapratīsi, ka ziloņi nav nemaz tik skaļi dzīvnieki.

8. Tu varētu vest sarunas un visticamāk, vienoties ar teroristiem

"Viņš nevēlas iet pastaigāties. Nē, viņš grib iet ārā. Nē, šie cimdi neder. Nē, viņš nebāzīs roku piedurknē. Nē, viņš tomēr negrib iet ārā. Tā ir viņa rotaļlieta, kaut arī sveša..." Visas sarunas – mierīgā balsī, nosvērtā tonī, ar smaidu un deminutīvu lietošanu.

9. Labu multfilmu vai reklāmas var skatīties kaut 100 reizes

Par televizoru vari aizmirst, un ne jau tāpēc, ka nav, ko skatīties. Tiklīdz bērns saprot, kas ir multfilmas, tavs televizors vai dators pieder viņam.

10. Brīvais laiks - kad viņš guļ

Bērns ir darba devējs, kurš neievēro Darba likumu. Brīvdienas viņš nepiešķir.

11. Tu esi laimīgs

Bērns ne tikai atklāj pasauli, patiesi piedzīvo un pārdzīvo to, kas notiek, bet arī tev liek sajust ļoti spilgtas emocijas - prieku, maigumu, vēlmi rūpēties un pasargāt. Lai kāds ciniķis tu būtu, daudzi viņa dzīves mirkļi un teiktās frāzes liks tev sajust emocijas un pat noslaucīt aizkustinājuma vai prieka asaras. Un nav ko kaunēties, arī atzīt, ka esi laimīgs.

12. Tu esi zirdziņš

Vai karuselis, vai spoku mednieks, vai tētis “es tevi apēdīšu” vai jebkas cits, kādā tēlā tevi grib redzēt bērns jūsu rotaļās. Lai cik tu būtu nopietns un ieturēts pieaugušo dzīvē, bērnam tu esi galvenā rotaļlieta. Pat ja esi cienījama uzņēmuma direktors, esi gatavs tam, ka mājās vārda tiešā nozīmē vizināsies uz tavas muguras vai sēdēs uz kakla. Turklāt tev būs skaļi jāliedz: “Iā-iā-iā!”. Ak, ja tavi padotie tevi redzētu.

Raksta ideja no fit4brain.com