Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 3


Pankūkas ar zaļumiem un olu

Visiem garšo pildītas pankūkas, taču ne vienmēr ir laiks un vēlēšanās tādas gatavot. Tāpēc piedāvājam daudz vienkāršāku variantu, kas ideāli aizvieto pildītās pankūkas.

Nepieciešams:

2 svaigas olas,
2 cieti vārītas olas,
0,5 litri kefīra,
1/2 glāze skāba krējuma,
saišķītis zaļo lociņu,
milti pēc vajadzības (miltu daudzums atkarīgs no tā, cik biezas vai plānas pankūkas vēlaties),
nedaudz cepamais pulveris,
1/2 tējkarote cukura,
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. 2 olas kopā ar sāli un cukuru sakuļ, pievieno krējumu, kefīru un visu samaisa.

2. Miltiem pieber cepamo pulveri, samaisa un pievieno iepriekš sagatavotajai olu, krējuma un kefīra masai.

3. Atlikušās 2 olas novāra (5 min.), noloba un sagriež kubiciņos. Lociņus sasmalcina. Visu pievieno mīklai un rūpīgi izmaisa.

4. Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūkas zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!