Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


Daugavpilī Rīgas ielā tapusi Lieldienu olu galerija

Redakcija
Redakcija

Daugavpilī, Rīgas ielā, kas ir pilsētas gājēju promenāde, tapusi Lieldienu olu galerija. Visas ielas garumā ir aplūkojamas 20 dažādas lielas koši apgleznotas Lieldienu olas.

Lieldienu olu galerija tapusi akcijas “Skaistākā Lieldienu ola” ietvaros. Olu apgleznošanā piedalījās 14 Daugavpils skolu 75 jaunie mākslinieki.

Tagad ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko „skaistuli” un no 30.marta līdz 12.aprīlim par to nobalsot sev ērtā veidā: iemetot izvēlētās olas numuru speciālā urnā Vienības laukumā, nosūtot fotoattēlu, kur redzama izvēlētā ola, uz elektronisko adresi info@daugavpils.lv, kā arī publicējot attēlu Daugavpils pilsētas domes profilā facebook.com.

Savukārt Vienības laukumā top pilsētas „galvenā” Lieldienu ola. Tāpat kā aizpērn un pērn, tā būs Latvijā lielākā Lieldienu ola, kuras augstums būs vairāk nekā 4m.