Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Sapņojiet pareizi un jūsu vēlmes piepildīsies

Nav tādu sapņu, kas nepiepildās- saka psihologi, bet jūs viņiem atbildat- muļķības! Jūs taču atceraties, kā kādreiz ar draugiem kopā sapņojāt par laimīgu nākotni, labi apmaksātu darbu, ceļojumiem apkārt pasaulei utt. Un rezultātā? Nekas no cerētā nav piepildījies un sapņi tā arī palikuši par sapņiem...
Kāpēc tad jūs esat tāds neveiksminieks? Es atbildēšu- tāpēc, ka, lai sapņi piepildītos, vispirms jāiemācās pareizi sapņot.

1. Labāk sapņot brīžos, kad izjūtat emocionālu pacēlumu, piemēram pirms savas dzimšanas dienas. Sākumam atceraties, kas labs jums atgadījies pēdējā laikā. Varbūt jums uz ielas uzsmaidīja simpātisks svešinieks vai svešiniece, darbā pēkšņi saņēmāt prēmiju...ielieciet šos notikumus savā "krājkasītē": Tie pierāda to, ka spējat "maģiskā veidā" iedarboties uz savu likteni.

2. Noformulējiet savu vēlēšanos. Tā jāvēlas pozitīvā formā. Jāsaka nevis "gribu, lai mans bērns neslimotu", bet gan- "gribu, lai mans bērns būtu vesels".
Formulējumam jābūt pēc iespējas precīzākam. Zinu vienu gadījumu, kad kāda meitene vēlējās sev "princi" un drīz vien iepazinās ar visīstāko karaliskās ģimenes atvasi...no Nigērijas. "Līgava" bija aizmirsusi piebilst, ka vēlas nevis īstu princi, bet gan princi pārnestā nozīmē un no savas valsts.

Ja jums šķiet apgrūtinoši precīzi noformulēt savu vēlmi, uzrakstiet vispirms plašāku formulējumu. Piemēram, "gribu, lai mana personīgā dzīve sakārtotos pēc iespējas labāk." Taču, ja jūsu vēlēšanās būs pretrunā viena ar otru, piepildīsies tikai spēcīgākā no tām. Tāpēc, ja vienlaikus sapņojat gan par ģimenes laimi, gan par karjeru, bet ģimenes laime varētu traucēt karjerai, tad pilnīgi iespējams, ka karjeru uztaisīsiet, taču "īsto mīlestību" tā arī nesatiksiet.

Neaizmirstiet, ka jāņem vērā piepildījušos sapņu sekas. Ja nu kāds sapnis piepildās uz kaut kā jums svarīga un sirdij dārga rēķina? Padomājiet, vai jūs esat gatavi to upurēt?

3. Kad vēlēšanās noformulēta, iedomājieties, ka tā jau ir piepildījusies. Tam jāizskatās kā prātā slīdošiem kino kadriem: lūk, boss jums izsaka pateicību, lūk,- jūs pastaigājaties pa Parīzes ielām, lūk,- jūs melnā limuzīnā savā kāzu ceremonijā...Atceraties, ka tieši jums jābūt "filmas" galvenajam varonim; jūs nekādā gadījumā nedrīkstat būt novērotājs no malas!

4. Izdomājiet savu skaitāmo, kas palīdzēs jums noskaņoties uz pozitīvās nots. Piemēram: "es esmu tā cienīgs" vai "man ir visi priekšnosacījumi, lai manas vēlēšanās piepildītos" vai arī "es vienmēr saņemu to, ko es gribu".

5. Atrunājiet savas vēlēšanās izpildes laiku. Piemēram: "Lai mana vēlēšanās piepildās pēc gada". Atceraties, ka termiņiem jābūt reāliem.

6. Uzrakstiet noformulēto vēlēšanos uz papīra lapas. Nolieciet šo lapu kādā citiem nepieejamā vietā un pēc iespējas biežāk iedomājaties par to.

7. Pievērsiet uzmanību dažādām zīmēm. Piemēram, nejauši ieraudzīts uzraksts pie kādas sienas var norādīt virzienu, kurā jums jāvirzās, lai vēlēšanās kļūtu par īstenību. Ja steidzaties uz tikšanos ar mīļoto, bet ceļā rodas šķēršļi- sāk spēcīgi līt, salūzt mašīna, trolejbuss kavē- aizdomājieties, varbūt, tas nav jūsu liktenis?

8. Neatsakieties no dāvanām, ko jums piespēlē fortūna- citā reizē jūs tās varat nesaņemt. "Atšuvāt" kādu, kas centās ar jums uzsākt sarunu? Bet ja nu tā ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena?
Nepazvanījāt senam paziņam? Bet varbūt tieši viņš meklēja partneri jaunam interesantam projektam?
Tikāt vaļā no pļāpīgas kaimiņienes? Bet varbūt viņā vēlējās pavēstīt ko tādu, kas jums būtu ļoti noderīgs?

Atceraties- pats galvenais- patiesi ticēt, ka jūsu sapnis materializēsies. Un tad tas patiešām notiks!

Grāmatas, kuras jums iemācīs pareizi sapņot un noticēt saviem sapņiem.