Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


7 jaukas idejas pozitīvam vannas istabas iekārtojumam

Redakcija
Redakcija

Pirmā vieta uz kuru dodamies no rīta ir vannas istaba. Un pēc manām domām tai būt jābūt vispozitīvākajai, mājīgākajai telpai mājoklī, lai radītu labu garastāvokli. Tai jāpiepilda mūs ar pozitīvām emocijām un mundruma lādiņu visai garajai darba dienai.Vislabāk, ja tā ir gaiša, visas lietas noliktas ērti pa rokai, nekādu putekļu un netīrumu, kas varētu mūs tracināt. Tādēļ piedāvāju 7 idejas, lai vannas istaba būtu ideāla un pilna ar pozitīvismu.

1. Dominējošai vannas istabas krāsai jābūt patīkamai un maigai. Vispiemērotākās ir gaiši zilā un jūras zilā krāsas. Interesanti izskatās mozaīkas tipa flīzes, kas piedod telpai dzīvīgumu. Varēsiet justies kā jūras valdnieka apartamentos. Pie tam gaismas spēles uz mozaīkas piedos vannas istabai nepieciešamo pozitīvisma devu un nebūs vienmuļa.

2. Šobrīd modē ir ekoloģiskais dizaina stils. Tāpēc variet piemeklēt vannas istabai kādu dzīvo augu, kas nav cimperlīgs, mīl mitrumu un neprasa daudz gaismas. Pat visnelielākajā telpā var attrast vietu plauktiņam priekš auga. Būs jums jauka kompānija.

3. Ja jums patīk daudzveidība, tad nepērciet vienādus aksesuārus. Lai tie ir pēc iespējas dažādāki pēc krāsām un faktūrām, tas dos papildus oriģinalitāti jūsu vannas istabai un neļaus vaļu jūsu grūtsirdībai.

4. Ja vannas istabas izmēri to ļauj - izveidojiet sev greznības elementu - atpūtas stūrīti. Tas ir pēdējais dizaina modes kliedziens. Noklājiet skaistu paklāju, salieciet spilvenus, lai variet kā turku sultāns atgulties un baudīt skatu, kad sieva mazgājas skaistā putu vannā. Tas piedos jūsu vannas istabai austrumu šarmu. Mājokļa komfortam taču tik svarīgs ir mājīgums.

5. Ja vēlaties būt īpaši moderns, tad variet ievietot vannas istabā mūsdienu tehnoloģijas un izbaudīt mūzikas valdzinājumu vai relaksēties vannā skatoties televizoru. Dzīve pilna ar civilizācijas radītām ērtībām.

6. Nedaudz par spoguļiem vannas istabā:

- netīriet to biežāk kā 3 reizes mēnesī;
- ja spogulis kļuvis nespodrs, notīriet to ar lupatiņu, kas pamērcēta pienā, pēc tam noskalojiet ar ūdeni;
- izmantojiet tikai spoguļvirsmu tīrīšanai paredzētas lupatiņas.
Ievērojot šos vienkāršos noteikumus, jūsu spogulis nepārvērtīsies par greizo spoguli un priecēs jūs ar patīkamu skatu pat no rīta.

7. Neaizmirstiet par grīdas dizainu. Vannas istabā vienkārši nevar iztikt bez bieza, pūkaina paklāja uz kura tik patīkami apstāties, veicot ik rīta procedūras. To vislabāk pieskaņot jūsu telpā dominējošai krāsai. Tas nedrīkst jūs tracināt. Būtu labi, ja tas būtu vienkrāsains.

Lai veiksmīgi sācies rīts ir pozitīvisma lādiņš visai dienai!