Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Gultas pārklājs – praktisks un rada mājīgumu guļamistabā

Redakcija
Redakcija

Gultas pārklājs parasti ir no viegla un stepēta auduma, ko izmanto kā dekoratīvu gultas elementu. Tas parasti ir pilna gultas izmēra, ar to var pārklāt visu, tostarp spilvenus. To bieži vien veido arī, pārlokot uz pusēm, īpaši, ja tas ir segas pārklāja akcenta krāsā, jo tas rada interesantu vizuālo efektu, demonstrējot dažādas faktūras, krāsas un rakstus.
Tas kalpo ne vien kā izsmalcināts dizaina elements ar praktisku funkciju, bet arī pasargā gultu no putekļiem, kā arī padara guļamistabu sakoptāku, tādējādi radot harmonijas sajūtu pirms kārtīga miega.

Gultas pārklājs ir ne tikai skaists gultasveļas papildinājums, bet ir arī lieliski piemērots vasaras mēnešiem, kad laiks kļūst karstāks. Pavasara un vasaras mēnešos gultas pārklāju kombinējiet ar plāno palagu, ir iespējams nodrošināt mierīgāku, atvēsinošāku miegu.

Kā kārtot gultu, lai guļamistabā ienestu mājīgumu

Atkarībā no jūsu stila un sezonas ir dažādi gultas saklāšanas veidi. Taču mēs iesakām turēties pie vienkārši izsmalcināta pamata, reizē panākot modernā stila izskatu.

1. Uzklājiet palagu
Pirmkārt, iesakām izvēlēties palagu ar gumiju, lai izveidotu tīru, līdzenu virsmu. Pēc tam, paņemiet palagu (bez gumijas), novietojiet to ar rakstu uz leju, lai šuves puse būtu uz augšu. Šādā veidā, kāpjot gultā un pārvelkot palagu pāri segai, palags rotājošā apmale būs vērsta uz augšu.

Uzliekot palagus, ielociet visu palagu stūrus zem matrača, lai nodrošinātu tīras līnijas gultas apakšdaļā. Pēc tam papildu audumu no stūra, lociet uz augšu, tādā kā trijstūrītī. Ielieciet trijstūra formas pārklāja daļu zem matrača. Gultas stūrim jābūt līdzīgam kā iesaiņotam iepakojumam.

2. Pārklājiet segu
Pēc tam uzklājiet segu, pārliecinoties, ka abas tās puses ir vienādas. Pirms segas novietošanas uz gultas sakratiet to, lai nodrošinātu maksimālu apjomu.

3. Pievienojiet dekoratīvos spilvenus un guļamspilvenus
Atbalstiet dekoratīvos spilvenus pret galvgali. Novietojiet standarta dekoratīvos spilvenus priekšpusē, pēc tam gultas spilvenus dekoratīvo spilvenu priekšā. Atkarībā no jūsu vēlmēm varat tos precīzi atbalstīt, lai iegūtu vienkāršu, elegantu izskatu, vai arī sakraut nedaudz nesistemātiski, lai iegūtu mājīgu, relaksējošu izskatu.

4. Uzlieciet gultas pārklāju
Visbeidzot, uzlieciet gultas pārklāju. Vienkārši salocīts gultas pārklājs, kas novietots pāri gultas pamatnei, var palīdzēt radīt kārtīgas gultas izskatu. Vēl iespējams uzklāt pārklāju virs segas, lai gūtu papildu siltumu, vai saritiniet vairākus vieglus pārklājus un novietojiet tos groziņā gultas pakājē.

Ceram, ka ar šiem gultas iekārtošanas paņēmieniem, jūs varēsiet panākt vairāk nekā tikai to, ka gulta būs Instagram cienīga. Stilizējot to ar augstākās kvalitātes gultasveļas izstrādājumu klāstu, jūs izveidosiet pievilcīgāku un ērtāku guļamvietu, tādējādi sagatavojot sevi labākam miegam. Ieskatieties mūsu klāstā https://tavssapnis.lv/