Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Kvalitatīvi ofisa krēsli - kā izvēlēties?

Redakcija
Redakcija

Iekārtojot darba vidi, būtiska ir piemērotu mēbeļu izvēle. Šobrīd ofisa krēsli, galdi un citas mēbeles pieejamas plašā izvēlē, tomēr, lai izvēlētos labākos un ilgtspējīgākos risinājumus, jāizvērtē vairāki būtiski faktori.

Krēslu izvēle birojam - kam pievērst uzmanību?

Ja laiks iegādāties jaunus krēslus ofisam, vispirms ir jāsaprot, kādam mērķim tie nepieciešami - darbiniekiem vai apmeklētājiem.

Ofisa krēsli

Izvēloties krēslus darbam jeb tā saucamos biroja krēslus salonā Kate, jāizvērtē vairāki būtiski faktori:

Krēsla muguras balsts. Augstāks muguras balsts sniedz lielāku atbalstu muguras augšdaļai. Pieejami arī ofisa krēsli ar galvas balstu;

Sēdekļa forma un izmērs. Izvēloties krēslu, vajadzētu ņemt vērā darbinieka ķermeņa uzbūvi un individuālās prasības. Piemēram, plakanas formas sēdeklis uzskatāms par universālu risinājumu, savukārt, ja tiek izvēlēts sēdeklis ar reljefu, jāpārliecinās, ka tas būs pietiekami ērts;

Krēsla augstums. Vēl viens svarīgs faktors ir krēsla augstums. Vislabākā izvēle ir krēsli ar regulējamu augstumu.

Rūpējoties par darbinieku veselību un komfortu, ir jāizvēlas ergonomiski krēsli. Tas veicinās ne tikai darbinieku labsajūtu, bet arī produktivitāti.

Apmeklētāju krēsli

Otra kategorija ir apmeklētāju jeb konferenču krēsli. Ņemot vērā, ka šādi krēsli parasti tiek izmantoti tikai periodiski un salīdzinoši īsu laika brīdi, parasti tie ir vienkāršāki - bez regulējama augstuma un ritenīšiem. Tomēr tik un tā ir svarīgi pievērst uzmanību to ērtumam - lai sēdeklis būtu pietiekami mīksts un krēsla atzveltne sniedz labu atbalstu mugurai.
Atpūtas krēsli

Uzgaidāmajā vai atpūtas telpā parasti tiek izvēlētas mēbeles, kas vairāk atgādina viesistabas iekārtojumu, piemēram, mīksti krēsli vai pat dīvāni. Tie nodrošina gan komfortu, gan viesmīlīgu atmosfēru.

Plašā materiālu un dizainu izvēle ļauj krēslu saskaņot ar citām mēbelēm un kopējo telpas iekārtojumu. Tomēr, lai krēsli labi kalpotu arī ilgtermiņā, svarīgi pievērst uzmanību to kvalitātei.

Krēsli plašā izvēlē mēbeļu salonā Kate

Kvalitatīvi ofisa krēsli dažādām vajadzībām, kā arī cita veida mēbeles birojam un mājoklim pieejamas mēbeļu salonā “Kate”. Apskatiet plašo piedāvājumu internetā www.kate.lv un izvēlieties savām vajadzībām piemērotākos risinājumus!