Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Padomi, kā izvēlēties mēbeles mazam dzīvoklim

Redakcija
Redakcija

Lai arī daudzveidīgais mēbeļu klāsts šobrīd ļauj iekārtot visdažādāko veidu un platības mājokļus, tomēr nereti maza dzīvokļa iekārtošana var būt īsts izaicinājums. Nelielā telpā katram kvadrātmetram ir liela nozīme, tādēļ mēbeles jāizvēlas pārdomāti.
Ko ņemt vērā, ja jāiegādājas mēbeles mazam dzīvoklim? Par to vairāk turpinājumā!

Iekārtojuma plāna izveide

Pats pirmais solis - izvērtēt savas vajadzības un iespējas. Izdomājiet, kāda veida mēbeles Jums vajadzīgas konkrētajā telpā, tad izveidojiet iekārtojuma plānu, lai zinātu, kādi ir vajadzīgie mēbeļu parametri. Iegādāties mēbeles bez skaidra plāna, kur tās novietosiet un cik daudz vietas tās aizņems, ir neprāts, jo var gadīties, ka izvēlētajiem risinājumiem telpa ir daudz par šauru.

Runājot par mēbeļu izvēli nelielos mājokļos, mazāk vienmēr ir vairāk, tādēļ pirms došanās uz veikalu, izvērtējiet, vai tiešām Jums vajadzīgas visas tās mēbeles, kas ir Jūsu sarakstā. Ir iespējams, ka bez dažiem elementiem varēs iztikt. Tāpat ir vērts izvērtēt multifunkcionālus risinājumus, piemēram, krēslu, kas reizē ir arī mantu glabātuve vai saliekamu galdu, kas ikdienā neaizņem daudz vietas, bet vajadzības gadījumā kļūst par lielāku ēdamgaldu.

Mēbeles pēc pasūtījuma

Mazu platību un citu nestandarta telpu vajadzībām var noderēt mēbeles pēc pasūtījuma. Piemēram, šauros gaiteņos labi iederēsies skapji pēc pasūtījuma, savukārt nelielās virtuvēs, kur svarīga funkcionalitāte, lielisks variants ir individuāli izgatavotas virtuves mēbeles. Ja mēbeļu veikalu piedāvājumos neatrodat neko savām vajadzībām atbilstošu, apsveriet virtuves iekārtas vai citu mēbeļu izgatavošanu pēc Jūsu pasūtījuma.

Krāsu izvēle

Gaišas mēbeles un spilgti akcenti - tā ir īstā formula, kad runa ir par nelielas telpas iekārtojumu. Starp citu, par akcentu var kalpot arī mēbeles, piemēram, pufs vai neliels plauktiņš.

Mēbeļu stils

Izvēlieties lakoniska stila mēbeles, pretējā gadījumā telpa būs pārāk pārblīvēta. Piemēram, mazā istabā lieliski iederēsies galds ar šaurām, augstām kājiņām un plānu virsmu.

Ja apsverat iespēju savu mājokli iekārtot ar mēbelēm, kas izgatavotas pēc individuāla pasūtījuma, ieskatieties www.citasmebeles.lv un atrodiet vislabākos risinājumus tieši Jūsu vajadzībām!