Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Divpadsmit dārzu maģija. Auns un viņa dārzs. Dārzs- mans lepnums!

Redakcija
Redakcija

Divpadsmit dārzu maģija.  Auns un viņa dārzs.  Dārzs- mans lepnums!
Līgas Putniņas dārzs, kas dzimusi Auna zīmē
Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv

Ja Auna atslēgas vārds ir ES esmu, tad arī viņa dārzs sniedz tādu kā augstākas pašapziņas sajūtu. Lai tas tā notiktu, dārzam jābūt labā līmenī, lai neteiktu,- labākajam ciemā vai pilsētā. Jo Auni taču ir labākie!

Savā ziņā, tāpat kā Zivis, arī Auni ir dabas bērni, bet papildus vēl apveltīti ar lielu darba sparu un fizisku izturību. Auns labi jūtas kustībā, darbībā, bet dārzs ir tieši tas, kas ar šo nodrošina savu īpašnieku.

Auniem patīk košas krāsas. Viņu gaume ir tikai viņiem izprotama. Ziedi un augi var tikt miksēti, stādīti Auniņam vien izprotamā secībā un kārtībā, galvenais lai koši. Vajadzētu būt palielam dārzam. Noteikti jāatlicina sava vieta ēdamlietām: salātiņiem, dažādām saknītēm, kabačiem. Auni ir siltummīļi, tāpēc labprāt rušinās arī siltumnīcās. Tiem ir zaļo pirkstiņu slava.

Patīk eksotiski dārzi, Japāņu dārzi, svešzemju augi, krūmi, dažnedažādi skujeņi, kas priecē gan vasarā, gan ziemā.



Auni ir azartiski ļaudis, tāpēc savu dārzu ierīkošanā ir īpaši aktīvi un neatlaidīgi. Auniem var patikt mainība dārzā, jo visam ir jābūt procesā. Svarīga vieta tiek atvēlēta kamīnam, ugunskuram, kā jau uguns stihijai pieklājās. Darbošanās dārzā var notikt tādā kā paātrinātā tempā. Rezultātā viss tiek čakli sastādīts un izravēts. Diez vai Auni dārzā laiskosies un gozēsies saulītē, tas nav viņu stilā- vienmēr taču būs kas darāms.

Katrā ziņā- Auna dārzs nekad nebūs gatavs.

Auniem savs lepnums un gods- dārzs- jāparāda, jāgūst atzinība no citiem, tāpēc tas vienmēr būs atvērts ceļiniekam. Tā nu Auniņi riņķo savu riņķa danci dārziņā, jo, lai uzņemtu viesus, visam ir jābūt labākajā kārtībā.
Auna dārzā atradīsiet arī ko eksotisku- kādu mandarīna koku, persiku , aprikozi...



Viss, kas apēdams, nograužams, lietojams uzturā- derēs.

Jāpadomā arī par kādu atpūtas stūrīti, kur, lai arī uz neilgu brītiņu, tomēr piesēst, atpūsties un pakalt plānus nākotnes idejām. Bet ideju Auniem netrūkst nekad!



Rakstam pievienotajās fotogrāfijās redzams Līgas Putniņas, kas dzimusi Auna horoskopa zīmē, dārzs.

Vairāk foto no Līgas Putniņas dārza šeit

Raksta autore: sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs)

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 .
Vairāk informācijas uziināsiet Astrocentrs lapā