Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Indiešu mīlestības un kaisles horoskops

Redakcija
Redakcija

Iepazīsties ar indiešu mīlestības un kaisles horoskopu, kas, kā apgalvo pat rietumu astrologi, ir viens no precīzākajiem šajā jomā.

Ašvini

Dzimušie no 13. aprīļa līdz 27. aprīlim. Meklē pavadoni, kurš spētu saprast viņu neremdināmās tieksmes pēc brīvības. Viņu ideāls - piedzīvojumu meklētājs ar bagātu garīgo pasauli. Kaislīgi un jūtīgi, viņi ir brīnišķīgi mīlestībā.

Bharani

Dzimušie no 28. aprīļa līdz 11. maijam. Viņiem, stingri stāvošiem uz zemes, nepieciešams cilvēks, kas tiecas pēc noturīgām un ilgstošām attiecībām. Sāncensība viņus neiedvesmo. Izraudzītā vai izraudzītās labvēlīguma dēļ tie ir gatavi uz visu, tomēr, sasniedzot savu, var kļūt vēsi, pieņemot kā pašsaprotamu viņa mīlestības apliecinājumus.

Krittika

Dzimušie no 12. maija līdz 25. maijam. Pēc dabas kaislīgi un jūtīgi, bet ceļā uz stabilu savienību tos nereti baida pats pēdējais solis. Tiem patīk, ka viņus iekaro, un nekādā veidā neizpauž savas jūtas, nepārliecinājušies, ka izraisa iecerētajā interesi.

Rohini

Dzimušie no 26. maija līdz 8. jūnijam. Mīl pašaizliedzīgi, no visas sirds. Tomēr var sasaistīt savu dzīvi ar tādu partneri, kurš spējīgs attaisnot viņu uzticību. Savā nevaldāmajā tieksmē uz attiecību pilnību viņiem jāizpauž zināma uzmanība. Viņi nebaidās demonstrēt savas jūtas un mīlot spējīgi uz izmisīgām rīcībām.

Mrigasira

Dzimušie no 9. jūnija līdz 21. jūnijam. Viņi nepielieto pūles, lai stātos intīmās attiecībās. Pirmo soli jāsper citam, jo viņi ir noslēpumaini un savu seksuālo enerģiju tur grožos. Viņu savrupība un augstprātība traucē viņiem veidot attiecības.

Ardra

Dzimušie no 22. jūnija līdz 5. jūlijam. Maigi, rūpīgi un uzticīgi, bet reizēm ievieš attiecībās pārāk daudz spēka un kaisles. Savu seksualitāti viņi neslēpj, tomēr bez jebkāda redzama iemesla var vilties izraudzītajā.

Punarvasu

Dzimušie no 6. jūlija līdz 19. jūlijam. Nereti viņi izrāda par maz mīlestības izpausmju no viena cilvēka puses, un tas padara trakus tos, kuri viņu patiesi mīl. Tomēr uzmanības apliecinājumu no citu puses viņiem ir nepieciešami, lai parādītu, ka necieš pat mājienu uz kontroli. Viņi var likties lepni un nepieejami, tomēr prot partnerim nosūtīt tik tikko uztveramu kaisles signālu.

Pušia

Dzimušie no 20. jūlija līdz 2. augustam. Viņi ir ļoti noslēgti, tiem nav viegli izrādīt savas jūtas pat attieksmē ar mīļotajiem un tuviniekiem. Sekss viņiem ir pati galvenā bauda. Reti uztur ilgstošas un stabilas mīlas attiecības.

Ašleša

Dzimušie no 3. augusta līdz 16. augustam. Pašapmierināti un noslēpumaini, tiem līdzās nepieciešams cilvēks, kurš neapdraudētu viņu neatkarību. Pēc savas dabas būdami īpašnieki, savā izraudzītajā viņi necieš īpašnieciskumu. Viņiem jāzina, ka mīļotajam cilvēkam viņi ir Visums. Sākot par to šaubīties, tie kļūst auksti un atsvešināti.

Magha

Dzimušie no 17. augusta līdz 30. augustam. Pilnā mērā bauda dzīvi un vienmēr gatavi seksam. Viņi ir ļoti valdonīgi, bet viņu stiprā seksuālā apetīte ir īpaši pievilcīga tiem, kuros nav atmodināta juteklība.

Purva Falguni

Dzimušie no 31. augusta līdz 13. septembrim. Viņiem nepieciešamas stipras, uzticības pilnas un ilgstošas attiecības. Lai tās saglabātu, tie gatavi uzupurēties. Viņos iemīlējušies nedrīkst baidīties no viņu retajiem dusmu uzliesmojumiem: tādā veidā tie iekvēlina kaisli tajā, kurš viņiem ir ļoti dārgs.

Uttara Falguni

Dzimušie no 14. septembra līdz 27. septembrim. Bez savas otrās pusītes viņi nespēj dzīvot. Viņu neapturamā tiekšanās pēc pilnības un taisnības nereti rada problēmas gan pašiem, gan tuvākajiem, tomēr pēc dabas viņi ir labsirdīgi un dāsni. Galvenais viņu izraudzītā uzdevums ir uzturēt seksuālo interesi par sevi.

Hasta

Dzimušie no 28. septembra līdz 10. oktobrim. Viņi ir atkarīgi no garastāvokļa pārmaiņām, emocionālais atbalsts tiem nepieciešams kā gaiss. Ārēji atturīgi un neievainojami, patiesībā viņi ir nemierīgi un viegli ievainojami. Tiem no dabas dotais praktiskums lieliski sadzīvo ar neticamu jūtīgumu.

Čitra

Dzimušie no 11. oktobra līdz 23. oktobrim. Viņi meklē cilvēku, kurš dalītos ar viņu bēdās un priekos, bet cenšas pakļaut izredzēto savai gribai. Izlemjot, ka tas viņiem vairs nav vajadzīgs, izpauž brīnumainu vienaldzību, vēsumu un pat cietsirdību.

Svati

Dzimušie no 24. oktobra līdz 6. novembrim. Galvenais uzdevums viņiem ir ģimenes izveidošana, kaut gan attieksmē pret izraudzīto viņi bieži ir piekasīgi un kritiski. Nepiešķir lielu nozīmi savai seksualitātei un prot sagaidīt īsto brīdi, lai apmierinātu savas vēlmes.

Višaha

Dzimušie no 7. novembra līdz 19. novembrim. Pat neskatoties uz pilnīgu apmierinājumu ar izveidotajām attiecībām, dvēselē būdami nemierīgi, viņi var pēkšņi sajust neskaidru satraukumu un spert sānsoļus. Piemītot spēcīgai seksuālai enerģijai, tie meklē cilvēku, kurš spējīgs remdināt šo badu. Viņu seksualitāte ir dzirkstele, kura jebkurā brīdī gatava iekvēloties.

Anurada

Dzimušie no 20. novembra līdz 2. decembrim. Viņiem mīlestība nepieciešama kā nevienam Zodiakā, un tās dēļ tie gatavi burtiski uz visu. Viņi nestājas tīri seksuālās attiecībās, šī vēlme ir tikai daļa no visaptverošās sajūtas.

Ješta

Dzimušie no 3. decembra līdz 15. decembrim. Viņi spēj būt ļoti seksuāli, jūtīgi, valdonīgi un tikpat nepastāvīgi. Līdzās tiem spējīgs atrasties tikai tas, kurš nepārtraukti paver viņiem jaunus apvāršņus. Ja viņi par kādu ieinteresējas, tad nojauc jebkurus šķēršļus. Dzenoties pēc kaisles objekta, var kļūt nežēlīgi.

Mula

Dzimušie no 16. decembra līdz 28. decembrim. Viņi pastāvīgi eksperimentē un rod īpašu apmierinājumu dzīvē uz visatļautā robežas. Viņiem nevajag nopietnas vai stabilas attiecības, tomēr tie var stāties ilgstošā savienībā ar noteikumu, ka izredzētais nepieprasīs no viņiem pakļaušanos normām un likumiem.

Purva Ašadha

Dzimušie no 29. decembra līdz 11. janvārim. Viņus var uzskatīt par stingriem monogāmijas piekritējiem. Pārliecinot izredzēto par savu uzticību, tie nemelo. Ja izredzētais saprot viņu nopietno būtību, tad savienība nav izjaucama.

Uttara Ašadha

Dzimušie no 12. janvāra līdz 24. janvārim. Viņu vajadzības ir ārkārtīgi sarežģītas un pretrunīgas. Tie spēlē paši pēc saviem likumiem un nav laimīgi tradicionālās savienības rāmjos. Lai sajustu savu izcilību, viņiem vajadzīga brīvība.

Šravana

Dzimušie no 25. janvāra līdz 6. februārim. Viņiem grūti izpaust savas jūtas, un tie negurstoši meklē to, kurš spētu novērtēt viņu delikātumu, saprastu pārdzīvojumu dziļumu un nepieņemtu nepieciešamību pēc vientulības par neprasmi mīlēt.

Dhaništa

Dzimušie no 7. februāra līdz 19. februārim. Tam, kurš attaisno viņu cerības, viņi paliek uzticīgi uz visu mūžu. Viņi ir ļoti atbilstoši un ar sev piemītošo stipro gara spēku kontrolē savas seksuālās vēlmes.

Šatabhišaka

Dzimušie no 20. februāra līdz 4. martam. Viņi centīgi slēpjas zem savaldības un stingrības maskas, tomēr ļoti bieži sapņo par kaislīgu seksu. Tiem, kuri nevēlas paši sev atzīties par šiem sapņiem, var rasties problēmas. Parasti, pat izjūtot kaislīgu vēlēšanos, viņi neuzņemas iniciatīvu.

Purva Bhatra

Dzimušie no 5. līdz 17. martam. Gan uz pasauli, gan dzīvesbiedru viņi raugās caur rozā brillēm, ar ko nereti provocē sānsoļus un melus. Mīlas attiecībās viņi iegulda lielu daudzumu enerģijas, spēku un emociju. Dinamiski un drošsirdīgi, viņiem piemīt spilgta individualitāte un liela seksuālā pievilcība.

Uttara Bhatra

Dzimušie no 18. marta līdz 31. martam. Viņi ne vienkārši sapņo par ideālu savienību, bet arī dara visu iespējamo tās radīšanai. Tomēr, ja attiecības neveidojas, kā viņiem gribētos, nodibina saites ārpusē vai dzīvo vientulībā. Viņi ir maigi un rūpīgi, bet tāpat viņu vidū var sastapt arī augstprātīgus un askētiskus cilvēkus.

Revati

Dzimušie no 1. aprīļa līdz 12. aprīlim. Būdami Zodiakā paši dāsnākie un upurēties spējīgākie, viņi nav ieinteresēti tīri seksuālās attiecībās. Tiem nepieciešams nopietns romāns un dziļas jūtas. Tam, kurš vēlas atrasties viņiem līdzās, jāsaprot viņu garīgā pasaule. Kad viņus pārņem šaubas, tie apjūk. Viņus bieži moka greizsirdība - viņiem nepieciešams iemācīties ticēt saviem spēkiem un citiem.

Mīli ar smaidu!