Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tēvu horoskops. Ko zodiaka zīme pastāsta par bērnu tēviem?

Tēvs ir ļoti svarīga persona katra bērna dzīvē, vai tas būtu puika vai meitene. Tāpēc, mīļās sievietes, pirms izdarīt izvēli par labu kādam no jūsu pielūdzējiem, palasiet , vai viņš būs tēva vārda cienīgs un vai jūs vēlaties tādu tēvu saviem bērniem?

Ūdensvīrs (no 21.01 – 19.02)

Mēdz būt vēss attiecībās ar bērnu, bet tāda nu ir viņa daba. Viņš centīsies paplašināt savas atvases interešu loku. Ūdensvīrs prot mīlēt savu bērnu, nestāstot par to visai pasaulei, viņš prot novirzīt bērna domāšanu vajadzīgajā virzienā, neuzspiežot to. Daudz vairāk bērns viņu uztver nevis kā tēvu, bet gan – sabiedroto.

Zivis ( no 20.02 – 20.03)

Tētis - Zivis ļoti mīl un lutina ne vien savu bērnu, bet arī citus. Viņš var palaist bērna audzināšanu pašplūsmā. Un, ja nu viņš ķeras klāt audzināšanas jautājumiem, tas var novest procesu strupceļā. Svarīgi ir tas, ka starp tēti - Zivīm un viņa mazuli rodas tik spēcīga emocionālā saikne, ka bieži vien tēvs daudz labāk par mammu zin, kas konkrētajā brīdī viņa mazulim nepieciešams.

Auns ( no 21.03 – 20.04)

Tētis – Auns velta visu savu brīvo laiku mazulim, vai arī aizmirst par viņu vispār. Viņš ir maksimālists bērna audzināšanas jautājumos. Tēvs-Auns cenšas pret bērnu būt prasīgs, tai pat laikā godīgs un atklāts. Izturas pret bērnu kā pret līdzvērtīgu. Bērni viegli var manipulēt ar savu tēti-auniņu, jo, lai arī viņš izskatās stingrs, nevar savam mazajam pateikt – „nē“. Tēvs – Auns ir maigs pret meitu. Un meita attaisno tēva cerības. Maksimālists, ideālists. Pēkšņa attālināšanās no bērna audzināšanas mijās ar mēģinājumu atrast optimālo bērna-tēva attiecību veidošanas modeli.

Vērsis ( no 21.04 – 21.05)

Tētis-Vērsis audzina savu mazuli pēc sentēvu metodēm – kā to darīja viņa vecāki. Brīžiem viņa audzināšanas metodes var izraisīt ģimenē domstarpības. Toties viņš savam bērnam ir uzticams kā klints. Viņš ir labsirdīgs, un vienmēr vēlas darīt tā, lai mazajam būtu labi.

Dvīņi ( no 22.05 – 21.06)

Dvīņi nesteidzas kļūt par tēviem. Un, ja nu viņi ir kļuvuši par tēviem, tad cenšas bērnu iemācīt būt apķērīgam, ātri domājošam, kā sasniegt pēc iespējas labāku rezultātu, ieguldot mazākas pūles. Viņš ar bērnu kontaktējas kā ar pieaugušo.

Vēzis ( no 22.06 – 22.07)

Viņam patīk ģimenes galvas loma. Tēvs - Vēzis ļoti mīl savus bērnus. Viņš viegli atrod emocionālu kontaktu ar savu bērnu, ātri iemanto viņa uzticību. Viņš pret bērnu var izturēties kā pret savu īpašumu, vienpersoniski plānojot viņa nākotni. Neskatoties uz to, ka viņa jūtas valda pār saprātu, saikne starp tēvu un bērnu izveidojas ļoti spēcīga un ilgst gadiem. Kā tēvs Vēzis ir nevainojams – ne katra mamma var lepoties ar tādu mīlestību pret bērnu. Viņam ir bezgalīga pacietība, patiesa interese par visu, kas notiek ar viņa bērnu.

Lauva ( no 23.07 – 23.08)

Lauva ir valdonīgs un bieži vien kļūst par sava bērna autoritāti. Diemžēl mēdz būt arī otrādi – tēva valdonība var bērnu no viņa attālināt, un nākotnē tā var negatīvi ietekmēt mazuļa attiecības ar pieaugušajiem.

Tētis - Lauva var ļoti mīlēt savu bērnu un saņemt mīlestību pretī. Bet var arī zaudēt interesi par audzināšanu, piedzīvojot vilšanos no sava bērna.

Jaunava ( no 24.08 – 23.09)

Jaunavas nesteidzas kļūt par tēviem, jo pret šo pienākumu izturas ļoti nopietni. Tēvs - Jaunava cenšas nopelnīt pēc iespējas vairāk, lai viņa bērnam būtu viss labākais. Dažbrīd šī iemesla pēc zūd emocionālā saikne ar mazuli. Tētim - Jaunavai bez problēmām var uzticēt autiņu mainīšanu, algebras mācīšanu, bērna fizisko attīstību un rūpes par higiēnu. Savukārt māksliniecisko talantu attīstīšana būs jāuzņemas mammai.

Svari ( no 24.09 – 23.10)

Var radīt ļoti mīkstsirdīga un labestīga cilvēka iespaidu. Bet ar saviem bērniem viņš ir stingrs. Viņš ir gatavs brīžiem izmantot visstingrākās bērna audzināšanas metodes, lai viņa bērns dzīvē sasniegtu augstus rezultātus. Tāpēc tētis – Svari rūpēsies, lai viņa bērns ir daudzpusīgs un iepazīst gan humanitāro, gan eksakto zinātni. Tēvs - Svari savu bērnu audzina ar prātu nevis jūtām, tāpēc, visticamāk, bērns viņu cienīs.

Skorpions ( no 24.10 – 22.11)

Tēvs - Skorpions audzināšanai var izvēlēties pavēlošu metodi, neņemot vērā ne bērna, ne mammas iebildumus. Tai pat laikā viņš ļoti pieķeras savam bērnam, un stingrība tiek demonstrēta, nu tā – kārtības uzturēšanai. Šajā situācijā labāk ir viņu uzklausīt, bet rīkoties – pēc sava prāta. Pats neticamākais ir tas, ka ar savu stingro audzināšanu tētis - Skorpions viegli iemanto bērna mīlestību, ka pat mamma kļūst greizsirdīga uz bērna tēvu.

Strēlnieks ( no 23.11 – 21.12)

Viena no nedaudzajām zodiaka zīmēm, kurai tēva loma šķiet grūts un nesaprotams pienākums. Tēvs - Strēlnieks var vienā brīdī mīlēt savu bērnu, bet nākamajā – „atmest ar roku“ bērna problēmām. Lai arī viņš grib, lai viss notiek pēc iespējas labāk, viņa nemācēšana plānot to kavē. Strēlniekam ir grūti ar mazu bērnu. Sistemātiskums, atbildība, rūpes – tas viņam ir grūti sasniedzams. Toties, kad mazulis paaugsies, viņa tētis būs viņam patiesi labs draugs.

Mežāzis ( no22.12 – 20.01)

Tēvs - Mežāzis ļoti nopietni attiecas pret bērnu audzināšanu, dažbrīd kļūstot pārāk formāls. Viņa audzināšana attaisnojas, jo viņš cenšas sagatavot savu mazuli visām nākotnes grūtībām. Tēva - Mežāža audzināšanas metodes izvēlē ļoti liela nozīme ir tam, vai bērns tika plānots. Ja mazulis bija plānots, tad jūs ieraudzīsiet ideālu tēvu, audzinātāju un draugu. Savukārt, ja mazulis nebija plānots, tad tētis-Mežāzis var atrast tūkstošiem iemeslu, kāpēc viņš nevar nodarboties ar mazuļa audzināšanu.