Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27. septembra dienas akmens- HELIOTROPS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HELIOTROPS

Drosmīga un varonīga diena. Arī akmens tāds - HELIOTROPS. Tam patīk aizsargāt un dot pavēles, lepoties ar nopeniem un taisīt karjeru.

Dienas enerģijas pilnībā ambiciozas un prasa jūsu uzmanību un disciplīnu, dodoties tieši uz mērķi.

Vēl dienai nepieciešams aizkulišu atbalsts no tuvinieku un radu puses. Un to var sajust dzīves telpas izplatījumā.

Zemes izplatījumā visi jūsu asinsradinieki koncentrējas Dieva izpausmēs uz jums. Un šis Dievs izrāda jums savu atbalstu un aizbildniecību.

Paātrinājums un emocijas pielīdziniet šim dievišķajam atbalstam. Rīkojieties tā, lai emocijas un paātrinājums būtu vienā līmenī. HELIOTROPS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva