Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


3.jūnija dienas veiksmes akmens- NEFRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- NEFRĪTS

Dienas enerģijas velk uz noteiktību un viennozīmību. Paaugstināta taisnīguma un godīguma, patiesuma un uzticēšanās sajūta. Arī atbildība ir augstā līmenī.

Daudzi savu atbildības sajūtu sāks uzspiest citiem. Bet par taisnību runāt nemaz nav vērts, jo tā katram ir sava, bet taisnīgums izriet no patoesības. Pieļauju, ka būs diezgan daudz strīdu. to netrūks arī savā iekšienē, kad veselība var strīdēties ar prātu, bet rīcība ar saprātu😉.

Vērtības un orientieri var iziet no līdzsvara stāvokli, to izlīdzināt palīdzēs NEFRĪTS! Balstoties uz NEFRĪTA enerģijām, var iegūt vairāk noteiktības un pārliecību par saviem spēkiem un to iespējām, kuriem uzticaties.

Lai diena sniegtu labumu, nodarbojieties ar atveseļošanos. Pievērsiet uzmanību nervu sistēmai, ādas elastībai un saitēm. Ak, un arī domāšanas un uzskatu elastībai 🙂.

Vislabāk jūsu dienu atbalstīs viegls sportiņš un pastaiga domubiedru kompānijā svaigā gaisā..🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva