Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


13.jūnija dienas veiksmes akmens- AMETRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETRĪNS

Dienas enerģijas virzītas uz dažādiem konteaktiem. šos kontaktus var padarīt ļoti vērtīgus un izdevīgus vai arī tukšus, bet jautrus. Labāk jau būtu to visu apvienot, lai gan izdevīgi, gan vērtīgi un jautri. Tātad mērķim jābūt priekšā redzamam.

Izdomājiet, kuri kontakti jums ir svarīgi un noderīgi.

Jāņem vērā arī mīlestība un nauda. Jebkura komunikācija ar partneriem, kolēģiem, oponemtiem strādā labi tad, ja mēs mīlam un saprotam viņu intereses, radot izdevību arī viņiem. Bet izdevību visvieglāk saskatīt finansēs.

Iespējams, ka šodien jāmeklē kompromiss. Taču nepazaudējiet sevi, nekāpiet pāri savām interesēm un neaizmirstiet par citu cilvēku interesēm.

AMETRĪNS palīdz nolīdzsvarot darbības un ticību. Jūs ticat tam, ko darāt? Uzticaties partnerim? Un paši sev? diena var dot atbildes uz šiem jautājumiem. Būs interesanti! Pārbaudiet visos dienas darbos mīlestību, tad arī nauda sekos jums. 🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva