Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


1.jūnija dienas veiksmes akmens- ČŪSKAKMENS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Dienas enerģijas var radīt emocionālu noskaņojumu, kas parasti jums nav raksturīgs. Kaut kas jauns! Bet ķermeņa sajūtas var neatbilst šim noskaņojumam. Būs grūti sevi saprast.

Vakar tuvāk vakaram izplatījums sašūpojās un iestājās krass paplašinājums ar tukšumu centrā. Pasaule pamira kaut kādā atjaunošanās procesā, sašaurinājās līdz ģimenei vai personībai. Ak, emocijas un attiecības! Arī šodien tās joprojām skan mīlestības skaņās.

Arī vērtības un orientieri sašaurinājās līdz minimumam. Nesatraucieties- tas ir īslaicīgi, kā leciens pirms jaunā. Un šodien ir īstais laiks iezemēšanās procesam kopā ar ČŪSKAKMENI. Bet bailes, kas rodas, izbaudot jebkuras jaunas sajūtas ķermenī at no tām izrietošām emocijām, jādziedina acumirklīgi, un, protams, ar ČŪSKAKMENI.

Piefiksēt atjaunošanās enerģiju savā tuvumā var ar kaut kādu darbību. Iegādājieties sev kaut ko jaunu, kaut vai kādu iedvesmojošu sīkumu. Atjaunojiet kādu lietu savā tuvumā.

Diena var dāvāt savas dzīves atjaunošanās vēlmes. noteikti jāuzsāk kaut kas jauns, jāpiefiksē tas ar darbiem un solījumiem sev. Daudzi to darīs, skrienot ar pieri sienā. Paķeriet līdzi ČŪSKAKMENI, jo varbūt pratīsiet sadzirdēt tā ieteikumus: "Apstājies, iedzer ūdeni, piesēdi, notver īsto mirkli, paraugies apkārt, pārmaiņas un atjaunošanās pašas nāk pie tevis..." 🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva