Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


24.oktobra dienas akmens- HIASTOLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HIASTOLĪTS

Visumā jūtams kaut kas nelokāms un kardināls. Daudzi mēģinās ieskatīties svarīgākajos virzienos, palaižot garām acumirklīgo. Apkārtceļus un aplamus lēmumus neviens neuztver nopietni, visam jābūt gludi un ambiciozi. Ak, bet vērtīgi sīkumi daudziem paliek ārpus dzīves kadra.

Šodien viegli nepamanīt jaunas iespējas un atteikties no izdevīgas notikumu attīstības. Tomēr resursu mobilizācija var notikt veiksmīgi, ja vien būsiet noskaņoti uztverei un atradīsieties sevis centrā. Tad arī pamatvirzieni piepildīs jūs ar enerģiju.

Ak, un nepārdzīvojiet par bezdarbību! Atrasties sevis centrā- tas ir svarīgāk. HIASTOLĪTS atbalstīs ar ticību saviem spēkiem un sniegs drosmi, lai nešaubītos.

Kāds var mēģināt vilkt jūs vienlaikus uz dažādām pusēm, taču labāk palieciet sevis centrā un ieskatieties visā, kas apkārt. Resuru mobilizācija notiek tur, kur jūs esat, uz kurieni tiecaties.

HIASTOLĪTS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva