Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.decembra dienas akmens- DIMANTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DIMANTS

NO TUMSAS UZ GAISMU! Diena var sveicināt ar dualitāti mīlestības atdzimšanai. Jūtīgie cilvēki jau sajutuši izplatījuma svārstības jau vakar un pat pirms vairākām dienām. Un šīs dīvainās sajūtas mūs var pavadīt vēl dažas dienas.

Izplatījums var kļūt elastīgāks un slidenāks. Kaut kas pēdējās dienās ir ļoti mainījies. Arī migla aiz loga jau pāris dienas slēpj daudzstāvu namu augšējos stāvus un debesis nav redzamas. Vai arī mēs jau esam debesīs.

DIMANTA dienā var notikt brīnumi. Cilvēku mijiedarbība var būt ļoti dīvaina. Var šķist, ka katrs ieslēdzies savā individuālajā gaisa burbulī, un iformācija no burbuļa uz burbuli nokļūst dažādā atrumā vai vispār buksē.

Man ir aizdomas, ka lēni miegainajās brīnumainajās enerģijās kā bultu vadīti impulsi var izpausties DIMANTA staru radītie atjaunošanās procesi. Izplatījums pulsē jaunā ritmā, bet mēs tam pielāgojamies. Visspožāko DIMANTA staru informatīvais tīkls no kristālu pasaules cauršuj daudzdimensiju dzīves telpu kopā ar visien mūsu individuālajiem burbuļiem.
Satiksimies sirreālajā virpulī!

Nodzīvojiet šo dienu vismaz neitrāli, ja neizdodas pozitīvi. Galējības sašūpos jūsu burbuli, cenšoties jūs no tā izvilkt laukā. Taču burbulis dimanta gaismai nav šķērslis. Un kaut kas man liek domāt, ka atrasties savā individuālajā izplatījumā ir labāk.

Slīpēsim savu dimanta burbuli, lai tas pārvērstos briljantā, vēlāk.

Satiksimies uz Spirāles! Zemes un uguns, Galaktikas uz Visuma! Lai jums komfortabli kopā ar Sauli virpuļveida ceļā uz atdzimšanu! Mīlestības pārdzimšana notiek pa spirāli un tā notiek brīdī, kad izejam spirāli, nokļūstot jaunā pasaulē.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva