Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.novembra dienas akmens- FLUORĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- FLUORĪTS

Dienas enerģijās būs daudz pienākumu un šaubu, taču arī kaislīga vēlēšanās izrauties no rutīnas un reizi par visām reizēm izbeigt nenoteiktību un ieilgušos procesus. Gribēsies rīkoties kardināli un justies viegli.

FLUORĪTS ir pārmaiņu aizsācējs, kas pamatojas uz analīzi, eksperimentiem un skaidru redzējumu. Ak, eksperimentējiet! Sevis apzināšanās lidojumā kļūs par izaicinošu eksperimentu. Tomēr daudzi šo eksperimentu var uztvert saspringti, atbildīgi un nopietni. Atcerieties, ka FLUORĪTS ir gada akmens.

FLUORĪTA plūsma var piešķirt spēles un eksperimenta sajūtu, aicināt un vilināt nākotnē, radīt šo nākotni īstenībā.Gaidiet viedus un kosmiskus sapņus. Jūtīgākie cilvēki caur FLUORĪTU var piedzīvot noteiktu daudzdimensijās iekļūšanas pieredzi, kaut kādas atklāsmes, kas līdz šim bija palēptas aiz priekškara. Tā vēl nav gaišredzība, bet lidojuma apzināšanās ceļā uz to.

Izvairieties šodien no grūtiem, smagiem un piespiedu kārtā pieņemtiem lēmumiem. Sākumā vajag visu saprast un gūt pārliecību, ka tā ir jūsu dzīve, nevis akli sekot pūlim.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva