Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


11.oktobra dienas akmens- AMETRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETRĪNS

Turpinās vakardienas tendences. Kaut gan viegluma kļuvis vairāk. Avantūristiskās idejas var izrādīties tālejošas, bet drosmīgi plāni paplašinās redzesloku un uzlabos garastāvokli.

Abstraktas idejas, kas dzimušas fantāzijas lidojumā, pat bez ticības tām, var piepildīties ar Visuma palīdzību ātri un viegli. Sapņojiet un fantazējiet atbildīgi! Un izvairieties no meliem, izplatījums neatbalsta manipulācijas un savu ideju uzspiešanu ar varu.

Šodien ticība iet roku rokā ar darbību, tā var būt nedaudz izstiepta laikā, taču darbība noteikti sekos. Mentālā joma ir spēcīga un stiprināta ar ticību. Ar domu spēku var iekļūt pasaules noslēpumos tāpat kā var paredzēt biznesa situāciju attīstību. Patiesība turpina nākt uz āru, bet laime smaida, vērojot to.

AMETRĪNS šodien būs labs palīgs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva