Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


9.decembra dienas akmens- FLUORĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- FLUORĪTS

Un atkal FLUORĪTS! Tas it kā atvadās no mums un rada brīnumus.

Darījumu aktivitāte velk analītiskajā plūsmā. Visu darbu analīze, gada secinājumi un arī personīgie, var notikt automātiski kā dzīves fons. Visu notikumu procesā, it kā ikdienišķi veicami darbiņi, var tikt labotas kļūdas un neizdarības. Mēs visi esam pieraduši pie neikdienišķām FLUORĪTA negaidītām izdarībām. Tomēr šie fokusi var būt ļoti nopietni.

Eksperimenti ar jūtām var novest ļoti tālu. Personīgās pieredzes pārbaudes var kļūt par vienaldzības pret dzīvi attieksmi. Novērojiet savu dzīvi un savas attieksmes. Katram ir brīva izvēles iespēja lemt un vērot, kas no tā sanāks. Dažiem eksperimenti ar dzīvi var izrādīties ļoti cietsirdīgi. FLUORĪTS var uzdzirksteļot.

Citi var piedzīvot žēlsirdības un līdzcietības vai pateicības un sajūsmas uzplūdus. Gribēsies visiem dāvāt mīlestību un sevi kopā ar to. Un tas jau ir FLUORĪTS!
Jāsaprot, ka jūsu jūtas var tikt nežēlīgi sabradātas. Bet jūsu vēlme dāvināt ar to nebeigsies. Beigās paliks tikai tīra mīlestība un gaisma. Pieredze nogulsnēsies kā sveiciens no FLUORĪTA.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva