Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


9.janvāra dienas akmens- CITRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- CITRĪNS

Dienas enerģijas var gribēt iedzīt jūsu laiku. Taču steiga var radīt dažādus šķēršļus. Tāpēc šodien labāk nesteigties, bet censties iekļauties plūsmā, uzticēties tai un sev.

Komunikācija ar citiem cilvēkiem var būt dzīva un patīkama, bet virzīt lietas uz priekšu tas nepalīdzēs.

Toties vēlmju kaleidoskops var katru brīdi atgādināt par savu dzīvi un dzīves priekiem. Būs vēlēšanās dzīvot priecīgi, kaut arī, iespējams, vēlēšanās var nesakrist ar iespējām. Tas gan tikai vairos vēlmes, tiks meklēti vainīgie un tie, kas traucē piepildīties vēlmēm. Tomēr nesteidzieties ar apvainokjumiem, vienkārši mainiet vēlmes!

Esiet uzmanīgi ar papīriem un svarīgu jautājumu risināšanu.

CITRĪNS sasildīs, atgādinās par vasaru un kalt plānus vasarai. Ak, sapņi par nākotni!

Bet vēlmes atgriež tagadnē.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva