Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


8.oktobra dienas akmens- CITRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- CITRĪNS

Enerģijas tādas, ka no akmeņiem būtu jābūvē kaut kas vientuļš, spītīgs, valdonīgs, drūms un atstatus stāvošs. Taču, par spīti visām tendencēm, ņemam šodien CITRĪNU. Esam uz daudzdimensiju ceļa un mums ir izvēle! Turklāt mēs visu radām saulainu.

Ja sajutāt, ka jūs žņaudz pārmetumi un pretenzijas, jūs izturaties kā upuris un jūtat žēlumu pret sevi, ņemiet rokās CITRĪNU un laidiet savu garastāvokli caur to.

Rudenī sajusties kā upurim ir ļoti viegli, īpaši tad, kad tiek pieslēgta apkure. Kāds ir gatavs salt, lai tikai mazāk būtu jāmaksā, cits atkal uzskata, ka dzīvot komfortā ir pelnījis.

Ikviens sabrukums sākas no fiziskā un dvēseliskā siltuma trūkuma. Tāpēc ļaujieties cilvēciskam komfortam. Izdzīvošana vai dzīvošana? Izvēle jāizdara jums.

Attiecību līmeņi mainās caur acīmredzamām situācijām. Tāpēc šodien- CITRĪNS!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva