Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


4.decembra dienas akmens- AMETRĪNS

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETRĪNS

Dienas enerģijas ļoti sabiedriskas. Liela iespējamība, ka sarunas skars dvēselisko.Vai arī dienas situācijas var ierakstīties pilnībā pasakainos notikumos un brīnumainos atradumos. Vieglas sarunas ar humora un avantūristisku pieskaņu labā kompānijā pavisam nejauši var palīdzēt dzimt jaunai biznesa idejai vai zīmīgam notikumam.

Labs laiks plānot Ziemassvētkus, rakstīt scenārijus, gādāt svētku kostīmus un sastādīt runas. Šodienas entuziasms var būt novirzīts un rītdienu- tas ir enerģētiskais ieguldījums, kas var izvilkt jebkuru grūti atšķetināmu situāciju.

Šī paša iemesla dēļ šodien ir labi sapņot un izdomāt sev nākotnes plānus un situācijas. Jo vairāk cilvēku piedalās šādā izdomāšanā, jo vairāk iegulda savu prieka enerģiju, ticību un gatavību, jo ticamāk, ka tas notiks un notiks ātrāk.

По этой же причине сегодня хорошо мечтать и придумывать для себя события в будущем. Чем больше людей участвует в таком придумывании, вкладывает энергию радости, веры и готовности, тем вероятнее и быстрее всё случится.

Tāpēc sapņojiet kopā ar draugiem vai ģimeni un neaizmirstiet paaicināt arī bērnus. Bērnu ticības spēks krietni pārspēj pieauguša cilvēka ticību. AMETRĪNS palīdzēs! Bet cerību rezultāti neliks ilgi uz sevi gaidīt!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva