Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


3.oktobra dienas akmens- LABRADORS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LABRADORS

Dienas enerģijas var iesviest emocionālos pārdzīvojumos. Iekšēja nervozitāte var izpausties kā nemierīga darbošanās. Uzmanība var zust un izpausties nepatiesas aizdomas un bailes.

Ikvienu lēmumu pieņemiet, pirms tam visu labi pārdomājot un trīsreiz izanalizējot.

Daudz dažādu darbu, kas jāpaspēj tieši šodien, var izjaukt attiecības starp tuviniekiem un kolēģiem.

Steiga ar obligātajiem pienākumiem var tikt diktēta no vēlēšanās iegūt personīgu mieru. Un pēc tam visus darbus labāk deleģēt citiem. Bet attiecību līmeņi plīsīs pa šuvēm.

LABRADORS palīdzēs atbrīvot veicamos darbus no nevajadzīgas steigas un laika trūkuma ilūzijas, pazeminās nervozitāti un palīdzēs izturēt šīsdienas slodzi.

Starp citu, neaizmirstiet šodien par savu seksualitāti un citām baudām. Nakts paies mierīgi, ja gulēsiet sava partnera apskāvienos ar LABRADORU pie gultas.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva