Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


1.decembra dienas akmens- GAGĀTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- GAGĀTS

Melns, bet viegls- tāds ir GAGĀTS. Dienas enerģijas var būt vieglas, bet ļoti darbīgas un 'pilnas pienākumiem. Nāksies pildīt pienākumus un atdot parādus. Lielākie parādi parasti ir tie, ko esam parādā paši sev. Enerģētiski sevi šodien var uzlādēt ar nepiepildītiem sapņiem, solījumiem un cerībām.

Tomēr jāatceras, ka GAGĀTS spēj uzsūkt sevī pēdējo dienu sarežģījumus, bailes un šaubas. Acis baidās, bet rokas dara. Ja situācijas un apstākļi, kas izgājuši no kontroles, jūs satrauc vai esat iesprūduši nulles punktā, tad GAGĀTS palīdzēs atbrīvoties no šādiem stāvokļiem, iesūks sevī tukšumu un nomierinās.

Dienas enerģijas var izmantot ļoti auglīgi, jūsu uzmanību nenovērsīs no savu tiešo uzdevumu pildīšanas. Bet darbus mājās var veikt autopilotā, pilnīgi mehāniski. Kaut gan autopilotu var ieslēgt arī darba vietā. Dažreiz tas ļoti labi palīdz izmainīt un atjaunot enerģijas, pāriet citā dzīves telpas zonā.

Ja jūsu apkārtnē ir daudz negatīvā, tad GAGĀTS palīdzēs attīrīt apkārtējo dzīves telpu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva