Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


1.oktobra dienas akmens- LEPIDOLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LEPIDOLĪTS

Ja vakar pazaudējāt līdzsvaru, ak, iespējams, tas jau tika pazaudēts agrāk, ja garastāvoklis svārstīgs vai vispār aizgājis uz leju, tad LEPIDOLĪTS palīdzēs atbalstīt nervu sistēmu.

Ja esat nervozi, jādod slodze kājām. Jāskrien, jāstaigā, jāmin pedāļi. Pie viena arī asinis izdzenāsiet un daudz ko atjaunosiet, arī galvā. Īsāk sakot: rīkojamies ar pretsvaru, tad arī līdzsvars sakārtosies.

Vakardienas "melnais mēness" var izpausties caur bailēm. Bet no bailēm parasti izriet visas pārējās emocijas ar mīnus zīmi. Laika plūsmu un rudens vēju paātrinājums aizpūš emocijas radošās domas. LEPIDOLĪTS palīdzēs atrast pareizo virzienu.

spriedzi var radīt tuvinieki. Dariet kaut ko visi kopā. Tā var būt pastaiga svaigā gaisā vai ražas novākšana, bet tam noteikti jābūt kaut kam vienojošam un iedvesmojošam, kas tajā pat laikā ir monotons un nomierinošs.

Vēl tā var būt savu sapņu apvienošana, noslēpumains rituāls nākotnei. Taču vispirms jānomierina savas domas kopā ar LEPIDOLĪTU.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva