Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Ieteikumi vislabākajam seksam

Veselīgā seksuālajā dzīvē nav vietas kautrībai. Ļaujiet sev brīvības izjūtu, lai varētu piedzīvot un izjust to, kas ir tik ļoti dabiski.

1. Atslābinieties, atslābinieties, atslābinieties! Atbrīvojiet savu apziņu no visa, izņemot tagadni. Tveriet šo brīdi un ļaujiet kaislībai vaļu! nolieciet bērnus gulēt, atslēdziet telefonu, un - uz priekšu! Veltiet visu uzmanību viens otram! Lieciet justies viens otram iekārojamiem!

2. Brīdī, kad sasniedzat kulmināciju, nekad neapspriediet to, kas jums seksuālajā jomā patīk vai nepatīk. Par to vispār nav ieteicams runāt, kamēr vēl esat gultā. Šādas sarunas var sabojāt garastāvokli un aizskart jūtas.

3. Aizejiet kopā uz seksveikalu un nopērciet kādu nieku, vienalga ko, bet tas būs jauns "uzrāviens" un iespēja, lai apspriestu lietas, kas jums patīk. Pēc iziešanas no veikala jūs noteikti gribēsiet ātrāk izmēģināt jauniegādātās lietiņas.

4. Nenodarbojaties ar mīlestību pilnīgā tumsā; aizdedziet smaržīgu sveci vai romantisku nakstslampiņu, lai brīdi padarītu nozīmīgāku.

5. Sievietes, ja jūtaties labāk ar kādu nieciņu mugurā, jūs varat to atļauties. Tas var būt ļoti seksīgi.

6. Vīrieši, nekad nemīlējaties ar zeķēm kājās!

7. Izmantojiet spilvenus, lai izvēlētos vai pamainītu pozu: zem kājām, gurniem,jebkur!

8. Tīrība ir absolūti nepieciešama, īpaši, ja tā saistīta ar intīmām lietām. Pie kam derētu noskaidrot sava partnera attieiksmi un sajūtas pret dažādām aromātiskajām eļļām un smaržām.

9. Neaizmirstiet par priekšspēli! Dariet to ilgi un daudz! Priekšspēle ir māksla, kam nepieciešama pacietība. Kad atklāsiet, kādas izjūtas ir kāpinājumam, jūs sapratīsiet, ka ir vērts pagaidīt.

10. Nedomājiet par to, kā izskatāties, bet pieskarieties viens otram. Ja jūs esat viens otram blakus, tas nozīmē, ka viens otram patīkat.