Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Striptīzs mīļotajam. Video un 10 svarīgi nosacījumi, lai viss izdotos

Redakcija
Redakcija

Tu zvani viņam uz darbu, noslēpumaini jautā, cikos viņš būs mājās un lūdz pa ceļam nopirkt šampanieti....

Vakarā, kad zini- viņš, tulīt, tūlīt būs klāt, tu zvani viņam vēlreiz, lūdz uzlikt tevis sagatavoto mūziku un ērti iekārtoties uz dīvāna.

Pēc dažām minūtēm atveras ārduvis, sāk skanēt mūzika, un tu līganā gaitā, ar kārdinošu smaidu uz lūpām, ienāc istabā, un sāc novilkt pirmo apģērba gabalu...

Sarīkojot šādu negaidītu pārsteigumu savam mīļotajam, tu bez šaubām izsauksi viņam šoku. Bet lai šis šoks būtu patīkams- ievēro 10 "mājas" striptīza pamatnosacījumus.

1. Ar rokām neaiztikt!
Tu vari viņam pieskarties, taču viņš tev pieskarties nedrīkst. Kamēr tu dejo- viņam tikai jāskatās.

2. Skaties acīs!
Kamēr vien tu dejo, nezaudē acu kontaktu ar mīļoto. Ja pagriezies pret viņu ar mugurpusi, skaties puspagriezienā pār plecu.

3. Vairāk gaismas!
Neizslēdz gaismu, nekautrējies parādīt savu ķermeni. Pat, ja tavi parametri ne tuvu neatbilst modeles apmēriem-galvenais ir tava pārliecība par sevi un seksualitāte.

4. Vaairāk mirdzuma!
Mākslīgais iedegums, mirdzums un eļļa palīdzēs tev izskatīties neatvairāmai. Tavai ādai jābūt kārdinošai un mirdzošai.

5. Saplānots spontānums!
Izmēģini savu deju jau iepriekš. Ja tā sāksies jau pie ārdurvīm, diez vai tu vēlāk paspēsi sagērbties atbilstoši striptīza dejai. Taču pavilkt visu nepieciešamo (skaistu veļu, zeķes, kurpes uz augstiem papēžiem) zem ikdienas kostīma- tas tev būs pa spēkam.

6. Pilnīgs haoss!
Dejas laikā nedomā par kārtību. Droši velc vai rauj no sevis nost apģērba gabalus un met tos, kur pagadās. Bailes saburzīt iemīļotos svārkus diez vai tevi padarīs pārliecinātāku un seksuālāku.

7. Esi seksuāla, kaisliga un stingra!
Striptīzs- tā nav vienkārši deja; tā ir rotaļa, kurā tev pieder kārdinātājas loma. Un tev šaja lomā jāiejūtas pat tad, ja ikdienas dzīvē neuzskati sevi par tādu. Šādas rotaļas rozīnīte- tava nepiekāpība.

8. Tavas rokas- manas rokas!
Iedomājies, ka viņa rokas uz laiku kļuvušas par tavēj;am. Pieskaries pie sevis tā, kā būtu jāpieskaras viņam.

9. Dejas viltība!
Dejojot, liec kājas vienu otrai priekšā un stiepies uz pirkstgaliem pēc iespējas augstāk. Tas tavām kustībām piešķirs eleganci.

10. Mūzika!
Izvēlies šādai dejai visvairāk piemēroto mūzikas kompozīciju. Tai jāpatīk tev, kā arī jābūt romantiskai.

Šeit atradīsi striptīzam piemērotu mūziku: