Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Kā sasniegt orgasma virsotni sievietēm. 18+

Mīlējoties ar partneri, visaugstākais izjūtu kāpums ir orgasms, kad sirds sāk pukstēt straujāk un elpošana paātrinās. Tik daudz runāts un dzirdēts par to, taču joprojām pat pieauguši cilvēki pārsteidz ar dažu faktu nezināšanu, taču jo plašāk tiek izzinātas ķermeņa spējas, jo īpašāks kļūst tuvības mirklis.

1) Atslābinoties un vienmērīgi elpojot, kulminācijas brīdi var panākt spēcīgāku un ilgāku. Orgasma brīdī skābeklis liek asinīm riņķot, asinsrite un elpošanas temps paātrinās. Kad dzimumorgāni tiek apgādāti ar asinīm, drīz pēc tam var sekot dzimumorgānu reflekss jeb orgasms.

2) Orgasma laikā savelkas iegurņa muskuļi, kurus šajā brīdī, vairākas reizes atslābinot un sasprindzinot, var paildzināt patīkamās sajūtas.

3) Jūtot, ka tuvojas kulminācijas brīdis, to uz ļoti īsu mirkli var pārtraukt, lai pēc tam, turpinot iesākto, izbaudītu ar vēl spēcīgākām sajūtām.

4) Dažām sievietēm mēdz būt ejakulācija, kas parasti tiek panākta stimulējot G-punktu, kas atrodas aptuveni 2.5 līdz 5 cm vagīnas sieniņas sākumā. Ne katra sieviete var apgalvot, ka savā dzīvē līdz šim būtu ko tādu izjutusi. Dažas sievietes, izjūtot pazīmes, kas liecina par ejakulācijas tuvināšanos, to aiztur, kautrējoties no partnera, iespējams, tieši tādēļ, ka par sieviešu ejakulāciju ir dzirdēts daudz retāk nekā tad, ja to piedzīvo vīrietis. Ejakulācijas izjūtas var būt līdzīgas vēlmei urinēt un, aizturot šo procesu, tiek traucēts orgasma sasniegšanas brīdis. Šāda bezkrāsaina, ūdeņaina šķidruma izdalīšanās, ko rada parauretrālais dziedzeris, sievietei ir augstākā uzbudinājuma pazīme. Lai baudītu šo mirkli, sievietei jābūt psiholoģiski nobriedušai šim procesam, nedomājot par to, kā uz to reaģēs partneris, un pilnībā jāatslābinās, tāpēc, lai pamudinātu viņu uz šādu soli, viņai ir jābūt informētai, ka arī partneris to noteikti vēlēsies. Jāizvēlas pozas, kurās uzbudinājuma brīdī visvairāk tiks stimulēts G punkts. Iespējams, ka vēl viens iemesls, kādēļ dažām sievietēm grūtāk panākt sekrēta izdalīšanos, ir, ja vīrietim ir grūtāk sataustīt G punktu.
Lai piemērotu visbaudāmākos pieskārienus šai jūtīgajai zonai, rokas plaukstai jābūt uz augšu vērstai un var izmēģināt dažādu glāstu ilgumu, spiedienu un leņķi. To var stimulēt ar riņķveida, bungojošām vai masējošām kustībām. Ja ejakulācijas brīdis ir sagaidīts, to nevajadzētu pārtraukt uzreiz pēc sekrēta izdalīšanās, bet vēl īsu brīdi turpināt G punkta stimulēšanu, ļaujot turpināt izdalīties sekrētam un sievietei sasniegt orgasma augstāko punktu. Visticamāk, ka sieviete, kura ejakulāciju sasniegs pirmoreiz, būs apmulsusi, tādēļ vīrietis viņu var iedrošināt un pat paslavēt.

5) Glāstot vietas ap erogēnajām zonām, var vairot un kāpināt uzbudinājumu. Tas partnerei liks alkt pēc pieskārieniem tieši ģenitāliju zonai. Var sākt ar krūšu glāstīšanu, tuvinoties krūšu galiņiem, tos kairinot viegliem pirkstu galu pieskārieniem vai ar mēles galiņu, kas būtu īpaši jutekliski.

6) Vienlaicīgi glāsti dažādās ķermeņa zonās var sagādāt dubultu baudu, piemēram, ar vienas rokas pirkstiem stimulējot G punktu, ar otru - glāstīt klitoru.

7) Partnerei patiks pieskārienu dažādība, mainot to veidu un ātrumu, no ātriem, spēcīgiem glāstiem pārejot uz maigiem un plūstošiem. Pieaugot uzbudinājumam, klitors kļūst sevišķi jūtīgs uz pieskārieniem, tādēļ, lai to nesavainotu, sieviete pēc brīža visticamāk alks pēc maigākiem tam veltītiem glāstiem. Skūpsti ar mēli vai dzimumlocekļa galviņas pieskārieni tam būtu sevišķi maigi. Tas jāņem vērā, ja ir vēlme atkārtot vairākkārtēju orgasmu, jo pēc pirmā kulminācijas brīža, piemērotāki būs vieglāki pieskārieni.

8) Pārmaiņas pēc, kad ierasts no glāstiem pāriet uz dzimumaktu, var rīkoties pretēji, mainot secību, piemēram, no dzimumakta vai orālā seksa pievēršoties tikai skūpstiem vai mīlas pilniem apskāvieniem un glāstiem.