Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:125, Did:0, useCase: 3


TV Lūriķa "Zelta PULTS" un "Mēslu PODS" Latvijas televīzijas kanālos (39. nedēļa)

epadomi.lv redakcija saņēma šādu lietotāja vēstuli:
Esmu kaismīgs televizora skatītājs, piedāvāju uzsākt jaunu iknedēļas rubriku- TV Lūriķa nedēļas TOP, kurā TV Lūriķis, publicēs savas domas par redzēto kādā no Latvijas televīzijām katrā no nedēļas dienām. 5 televīzijas, 7 dienas, 7 raidījumi, viens tops un 2 nominācijas- "Nedēļas zelta PULTS", kurā nosaukšu labāko raidījumu, ko esmu redzējis televīzijā un ''Nedēļas mēslu PODS", kurā kāds no raidījumiem man tā iepaticies, ka tas tiek publiski iemests podā. Apsolu izteikt tikai savas izjūtas un nelobēt nevienu no 5 Latvijas TV kanāliem.
Piekritām idejai un oficiāli paziņojam, ka epadomi.lv nav neviena TV kanāla sadarbības partneris, rubrikas saturs netiek saturiski labots, tās ir viena cilvēka pilnīgi subjektīvas domas- kā saka pats Lūriķis: ''gribi lasi gribi nē, gribi piekrīti, gribi nē- man tas pilnīgi pie pults". Sākam ar iepriekšējo nedēļu- tālāk lai runā TV Lūriķis. Jautru lasīšanu!

TV Lūrīķis pagājušās nedēļas vērtējumam piedāvā 7 raidījumus- pa 2 no LTV1 un LNT un pa vienam no LTV7,TV5 un TV3. Rādās, ka esmu skatījies pārāk tuvus sev raidījumus, jo podā metamie šoreiz tikai divi, no kuriem viens aiziet podā ar prieku.

Tātad nominācijā Nedēļas zelta PULTS izvirzu:

LNT, "Degpunktā" ķer un apmāca zagļus,
LTV7, Armands Puče pārņem stūri hokeja studijā,
TV5, Labākais Latvijas diskusiju vadītājs Sergejs Mamikins raidījumā "Bez cenzūras",
LTV1, Pukšs, Varis, Lupe un Konstantīns vērtīgu, praktiski izklaidējošu padomu ģimenes raidījumā "Kas te es te"
TV3, Lieliska mūzika un labākais šovu vadītājs šovā "Mūsu Zelta dziesmas"

Bet nominācijā Nedēļas mēslu PODS izvirzu un podā metu:

LTV1, Kārļa Streipa ķibele ar maukām, LTV1 likvidē ''Skats no malas" un padzen žurnālistu
LNT, seksuāli nomākto Latvijas aktieru māžošanās Karaliskajā anektdošu turnīrā

Zemāk sīkāka argumentācija, kāpēc tieši šie raidījumi tieši kurā nominācijā, bet pēc tam mani, TV Lūriķa, nomināciju uzvarētāji. Labprāt uzklausīšu jūsu ieteikumus, kādus raidījumus man šonedēļ skatīties un vērtēt, bet pa lielam- gribi lasi gribi nē, gribi piekrīti, gribi nē- man tas pilnīgi pie pults

Pirmdiena, 19.09- "Skats no malas'" LTV1

"Skats no malas'" LTV1- raidījuma vadītājs izklāstot savu viedokli, nosauc partijas ZZS pārstāvjus par maukām, pēc tam raidījums tiek likvidēts un Streips no LTV padzīts.

Jau pirmajā apskatā nāksies samelot- vērtēto raidījumu skatījos ierakstā otrdienā, jo raidījumu jau sen neskatos, bet uzzinot notikumus raidījumā un lēmumu raidījumu likvidēt, no prieka palēcos un nolēmu- tas ir jāredz. Tātad politisko notikumu apskats, raidījums "Skats no malas", raidījumu vada Kārlis Streips, kurš uz raidījumu aicina 3 žurnālistus, ļauj tiem izteikties par kādu sevis piespēlētu tēmu, neslēptu smīnu uzklausa runātājus , tēmas beigās sarāj visus klātesošos un paziņo pareizo- SAVU VIEDOKLI. Nekad neesmu sapratis, kāpēc jebkurš sevi cienošs žurnālists piedalās šajā viena cilvēka sevis cildināšanas kampaņā- man Kārlis Streips vienmēr atgādinājis cilvēku, kuram katastrofāli trūkst uzmanības un, kurš tīksminās par sevi un savām pārviltīgajām tēzēm. Pilnīgi neobjektīvs un nebaudāms raidījums tieši tā vadītāja dēļ, arī raidījumā it kā nejauši izmestā frāze par maukām nepārliecināja un likās sagatavota sevis parādīšanas dēļ. Bet varbūt vienkārši nav paveicies ar bordeļa izvēli un sutenierim kunga muldēšana beidzot apnika. Jebkurā gadījumā TV Lūriķim milzīgs prieks par raidījuma likvidēšanu un jau pirmajā reizē pārkāpšu paša izdomātos rubrikas noteikumus un metu šo raidījumu podā, pavadot aizgājēju, piešķirot tam plusu un īpašo nomināciju :

"Zelta pults mēslu PODĀ" - Kārļa Streipa ķibele ar maukām, LTV1 likvidē ''Skats no malas" un padzen žurnālistu

Otrdiena, 20.09- "Degpunktā", LNT

Raidījumu skatos sen un diezgan regulāri. Patīk raidījumā paceltie temati, labdarības pasākumi cietušajiem ( cerams ka viss godīgi), kā kārtīgam latvietim, patīk skatīties, kā kādam nav paveicies, brīnos par noziedznieku stulbumu vai otrādi- apbrīnoju viņu talantu un izdomu, nekad nav paticis, ka raidījums publicē nepārbaudītus, sensacionālus faktus, jaucas izmeklēšanas gaitā un pēc mana prāta traucē izmeklētaja darbā. Vienmēr paticis Kārlis Seržants, nekad nav patikusi Supes jaunkundze, kurai šis ampluā nemaz nepiestāvēja, tāpēc daļējs prieks, ka jaunajā veidolā raidījumu vada jauns puisis. Labi, ka nav Supes, bet žēl, ka laikam vairs nebūs Seržanta, raidījuma jaunajam dizainam lielu uzmanību nepievēršu.

Tātad otrdienas raidījumā ļoti pamācoši temati- noķerts sienu apzīmētājs- fakts ļoti pozitīvs, tāpat kā stāsts par bargajiem sodiem. Sižets par metāla zagļu pašrocīgu ķeršanu Ķīpsalā- gods ķērājiem un kauns Latvijas valstij par nespēju vai nevēlēšanos sakārtot zagtu metāllūžņu iepirkšanas mehānismu. Un visticamāk, ka noķertais blēdis dažādu iemeslu dēļ jau ir brīvībā un turpina fenderēt jau gudrāk, jo vienu mācību visi zagļi no TV nu guvuši- NEDRĪKST ATSTĀT ĶERRU NOZIEGUMA LAIKĀ PIE DURVĪM.

Tālāk divi sižeti, kuri varēja nebūt. Stāsts par ilgi likto jumtu jārāda Tautas balsī vai Bez tabu, nevis Degpunktā, bet kārtējo baumu par jaunumiem avarējušās hokejistu lidmašīnas lietā publiskošana prasītos pēc vismaz morālas ja ne juridiskas saukšanas pie atbildības vēlāk, kad noskaidrosies īstenā lietu kārtība. Domāju, ka bojāgājušo tuviniekiem ļoti nepatīkami katru dienu visos medijos lasīt kāda izdomāto kārtējo versiju, es aicinātu sevi cienošu raidījumu nepiedalīties mediju sacensībā, kurš atspoguļos visvairāk idiotiskās versijas par traģēdiju.

Raidījums turpinās ar uzslavām ugunsdzēsējiem par lieliski paveikto kādas nelaimes dzēšanā un sižetu par nejauši atrasto sprāgstvielu bīstamību. Padomi vērtīgi, bet tālākais sižets ar blondo žurnālisti Švercenegera cienīgā aizargtērpā un pārspīlēti nopietnā meitenes seja pirms sprādziena izraisa smieklus- sprādziena filmēšana nebija tā vērta. Nobeigumā, kā ierasts traģikomisks atgadījums ar onkuli, kurš saindējies no piededzināta ēdiena atbilst jau iepriekš redzētajam raidījuma formātam.

Kopumā pusstunda darot citus darbus un fonā skatoties /klausoties raidījumu, pavadīta neslikti. Raidījums nepārsteidz, bet arī negarlaiko- šoreiz raidījuma veidotāji netēlo izmeklētājus, tātad viss labi un izvirzu nominācijai:

"Zelta PULTS"- LNT Degpunktā ķer un apmāca zagļus

Trešdiena, 21.09- hokejs Rīgas Dinamo: Maskavas CSKA, LTV7

Pirmo mājas spēli, un vēl pret bijušo Dinamo treneri panu Šupleru garām laist nav iespējams. Biļešu uz arēnu nav, tāpēc jāskatās tv. LTV7 šosezon atkal rādīs visas Dinamo spēles, par ko prieks. Spēli uzvarējām, bet šoreiz ne par pašu hokeju, bet par pārraidi, tās vadītājiem, komentētājiem un to, ko darīt ar šo raidījumu- dot Zelta pulti vai atkal podā?

Tātad pats galvenais šīs sezonas jaunums- kopā ar Dāvi Erenštreitu studijā šobrīd Latvijā nenoliedzami populārākais hokeja apskatnieks Armands Puče. Pučem var piekrist, var nepiekrist, viņa zināšanas par hokeju var pārliecināt var nepārliecināt, bet tas, ka Puče ir šībrīža autoritāte vidējam hokeja līdzjutējiem un fakts, ka visbiežāk tieši ar Puči runā hokejisti, treneri un funkcionāri, kuriem žurnaļugas nepatīk principā, dara godu LTV7- malači- ir piesaisitījuši labāko iespējamo kandidātu dotajā brīdī. Cita lieta- kā šobrīd justies Dāvim? Jau pirmajā pārraidēs jūtams, ka atšķirībā no iepriekšējām sezonām galvenais būs Puče. Jūtams, ka arī Dāvim Puče ir autoritāte un savas domas par spēli tiek bilstas diezgan bailīgi- ar Bisenieku pērn Dāvja balss bija skaļāka. Slikti tas vai labi- spriest pāragri, pirmajās reizēs viss kārtībā, kaifojam par Armanda runas pērlēm un hokeja zināšanām ( nu vismaz tā liekas, jo žurnālista balss, stāja un harizma ir tik pārliecinoša, ka liekas- jā šis zina ko runā) un baudam hokeju, bet ceru uz vēl ko jaunu Pučes izpildījumā- spēles videomomentu analīzes nāk vēl no iepriekšējās Viasat Sports hokeja studijās redzētā

Kopskatu nesabojā arī spēles komantētāju pāris- ja hokeju nekomentē visur visu komentējošais Anatolijs Kreipāns vienatnē, bet kopā ar kādu emocionālu partneri, tad tā varētu arī turpināt. Viens Kreipāns hokejam liekas par sausu- futbolā viss kārtībā, spēle gara, daudz paužu, vēstures fakti lieti noder, bet hokejā mazliet prasās arī komentētāja emocijas, pārteikšanās, mazliet neprofesionalitātes un jautrības. Kopā ar Simsonu vai Stepīti liekas jau ok un ir labi

Es savu tualetes vai ledusskapja pauzi noteikti arī turpmāk izmantošu uzreiz pēc perioda beigām- intervijas aiz borta ar spēlētājiem pārtraukumos noder tikai blondās meičas CV- tās nav vajadzīgas ne skatītājam, ne spēlētājam un vismazāk trenerim, kuram spēlētāja prombūtne pārtraukumā nu nekā nepalīdz. Un te nav vainīga meitene- šādas intervijas nav vajadzīgas principā- neko jaunu un sakarīgu pārguris sportists pārtraukumā nepateiks, standarta atbildes uz standarta stulbiem jautājumiem- kā spēle? kāpēc ielaidāt? kā spēlēsiet? Dažādi topi un spēles epizodes pārtraukumos ir ok, tā kā pārraide kopumā saistoša un dodu vērtējumu:

"Zelta PULTS"- Armands Puče pārņem stūri LTV7 hokeja studijā

Ceturtdiena, 22.09- "Bez cenzūras", TV5

TV5 pārsvarā rāda ar laika nobīdi Krievijas televīzijās atrādītus pavecus krievu bandītu seriālus un senus, lētus angļu jokus. Principā visu, kas gandrīz neko nemaksā. Viens no retajiem autorraidījumiem ir Sergeja Mamikina diskusiju raidījums krievu valodā "Bez cenzūras", kurā vadītājs uzaicinājis ciemos kādu no aktuālajiem politiķiem, sirsnīgi runājoties, parasti mēģina izprovocēt viesi uz skatītājiem tīkamu darbību. Neesmu regulārs raidījuma skatītājs, bet daudz dzirdēts gan par Mamikina provokācijām ar valodu jautājumiem ( vispirms Kravcovs pameta raidījumu, jo Mamikins lika viņam runāt latviski, pēc tam Gerhards pameta studiju, jo Mamikins lika runāt krieviski, tāpat Mamikins piedāvājis kukuli Zatleram u.tml.)

Šoreiz raidījumā viesojās bijušais premjers un Rīgas mērs Andris Bērziņs. Nu jau ārpus lielās politikas esošo pieredzējušo politiķi Mamikins pat nemēģināja provocēt ar tik vienkāršiem paņēmieniem. Ļoti saturīga saruna ļoti piemērotā brīdī, šoreiz bez sensācijām un provokācijām. Arī viesis runā interesantā valodā, bet jutos mazliet vīlies par gludo notikumu gaitu. Reti skatoties šo raidījumu, laikam vienmēr gaidu kādu skandālu, kaut arī šoreiz ar baudu vēroju žurnālista darbu un diskusijas veidu. Manuprāt šobrīd profesionālākais žurnālists Latvijas mediju telpā tieši videosaraunu veidošanā, komunikācijas ziņā un veidā salīdzināms ar latviešu vidū slavēto Jāni Domburu, bet šobrīd pārāks netradicionālo risinājumu un negaidītu pavērsienu dēļ- Ar Domburu vairāk vai mazāk viss bija skaidrs un paredzams. Šeit latviešu puišiem un meitenēm der mācīties

Kopumā godīgi raidījuma tematos īsti neiedziļinājos, pati komunikācija- Mamikins: Bērziņš patika un iesaku visiem kaut vienu reizi noskatīties krievu auditorijas raidījumu "Bez cenzūras", kaut vai lai saprastu, cik nekvalitatīvus diskusiju raidījumus bieži skatāmies latviešu valodā. Kaut gan mazliet vīlos raidījuma gludumā, piesaku nominācijā:

"Zelta PULTS"- labākais Latvijas diskusiju vadītājs Sergejs Mamikins raidījumā "Bez cenzūras"

Piektdiena 23.09- "Karaliskais anektdošu turnīrs", LNT

Raidījums, kura atgriešanos gaidīju ar nepacietību. Nevarētu teikt, ka biju lielā sajūsmā par pirmās sezonas redzēto pārsvarā dēļ izvēlēto veco dzirdēto anekdošu biruma, bet skatījos regulāri un īpaši vīlies parasti nejutos. Formāts interesants, tāpat interesanti pavērot aktieru izdomu un meistarību.

Reklāmās redzētā reklāma liecināja, ka raidījumu Bergmaņa vietā vadīs Jānis Skutelis. Nav slikti, Skutelis joku raidījumos sevi ir pierādījis godam, sagaidīju piektdienas vakaru, raidījuma sākums vēl vairāk iepriecināja, jo būs vairāk kā 2 teātri un aktieri var stastīt sevis izvēlētās un iepriekš sagatavotās anektdotes- tam vajadzētu nozīmēt pavisam jaunas kvalitātes, bet turpmāko 20 minūšu laikā piedzīvoju lielāko nedēļas vilšanos pie TV ekrāniem.

Nezinu, vai tiešām anektdotes izvēlas paši teātri. Ja jā, tad mīļie tautieši , nav labi- mūsu teātros spēlē pārsvarā seksuāli nomocīti vai nomākti ( krieviski vislabāk skan- ozobočennije) ļaudis. Katra otrā ( vai pat vairāk) anektdote par tēmu- zilais, impotents, zoofils, stāv, nestāv. Ne brīdi neesmu domājis, ka par seksu nedrīkst jokot- vienmēr anektdotes par to ir bijušas un būs, bet vai tiešām tas ir vienīgais par ko mēģināt smīdināt Latviju piektdienas vakarā?
Pie kam tas ir laiks, ( un raidījums) kad pie ekrāniem sēž arī ģimenes ar bērniem. Ja 50% anektdošu ir par neizdevušos dzimumaktu, zilajiem vai piepūšamo sievieti, kas neiedeva,( pārējās par dakteru stulbumu un nāvi) tad bērniem šeit noteikti nav ko redzēt un nav ko redzēt arī man.

Pie kārtēja situācijas pieteikuma par problēmām ar potenci es pasūtīju LNT tur, kur viņi mani aicināja pēdējās 20 minūtes un atvadījos no raidījuma ar cerību, kas nebūšu vienīgais, kam VALMIERAS UN DAILES TEĀTRU PUIŠU SEKSUĀLĀS PROBLĒMAS NELIEKAS SMIEKLĪGAS un nākamajā nedēļā mēģināšu skatīties vēlreiz. Šoreiz lielākā nedēļas vilšanās un pārliecinoši sliktākā raidījuma gods, metam raidījumu podā kā pilnīgu mēslu:

"Mēslu PODS"- seksuāli nomākto Latvijas aktieru māžošanās LNT Karaliskajā anektdošu turnīrā

Sestdiena 24.09- Kas te es te, LTV1

Raidījums bērniem un pieaugušajiem. Lielisks veids, kā ģimenē iesākt brīvdienu. Raidījuma sižets notiek leļļu namiņā, kur lieliski aktieri- lelles- bērniem saprotamā valodā atrisina kādu sadzīvisku situāciju vai izgatavo kādu jaunu lietu. Šoreiz runa gāja par stabules izgatavošanu, kā parasti tiek iestarpināts sižets, kurā pieaugušais kopā ar bērniem rāda, kas paslēpts priekšmetā, no kā sastāv stabule un galu galā kā to izgatavot. Fonā kāda no lellēm it kā nejauši grauž burkānu,nevis čupa čups vai vēl kādu mēslu- sīkums, bet ļoti gudrs sīkums

Raidījumos nekad netiek aizmirsts par attiecībām starp cilvēkiem, rotaļu veidā dzīvās lelles izspēlē kādu attiecību modeli un piedāvā risinājumu. Izcils un atbilstošs raidījums- manuprāt visvērtīgāk iztērētā nauda sabiedriskajā televīzijā. Šai jomā privātās TV kompānijas loģiski konkurē tikai ar iepirktām multenēm un filmelēm bez īpaša satraukuma par ieguvumu sabiedrībai

Nav divu domu, kādā nominācijā iekļaut raidījumu, labākais šai nedēļā redzētais:

"Zelta PULTS"- Pukšs, Varis, Lupe un Konstantīns vērtīgu, praktiski izklaidējošu padomu ģimenes raidījumā Kas te es te, LTV1

Svētdiena, 25.09- "Mūsu zelta dziesmas", TV3

Ar ko latvietim pabeigt brīvdienas- protams šovs kādā no televīzijām. Šoreiz TV Lūriķim jāskatās Zelta dziesmas kaut vai tāpēc, ka nedēļas garumā tā īsti nopietni TV3 nav skatīts un kāds raidījums jāpiedāvā no visiem kanāliem. Taisnības labad jāsaka, ka šo šovu skatos regulāri, jo patīk ideja. Jauki, ka šovos ierasto bargo vai saldo vērtējumu vietā iespēja atcerēties, kā tapusi dziesma, kā bijis agrāk. Pašdarbnieku māksla šovos ne pārāk baudāmā līmenī arī laikam mazliet piegriezusies un šis šovs sola labas dziesmas gandrīz profesionālā izpildījumā.

Kāpēc gandrīz? Jau kārtējā raidījumā nespēju skatīties mākslinieces Eglītes mēģinājumos ierakstīties dziedātāju pulkā- tikai un vienīgi vidējā latvieša balss un nav dabiskā šarma. Ellas variants- nav šarma- nav tautas mīlestības. Un nebūs. Tāpat neuzrunā arī rudās Tīnas mīmika un roku stiepšana debesīs, balss gan spēcīga, bet Anglijā dziedāt neviens viņai nav iemācījis, tieši otrādi, kādā no šoviem iepriekš neskolotā Tīna dziedāja ja ne labāk, tad patiesāk noteikti.
Tātad kopumā labs raidījums ar labāko šova vadītāju Latvijā- nav šobrīd Fredim konkurentu tieši viegluma ziņā. Vēl labi, ka netiek izbalsoti dziedātāji, un izskatās ka tiek tiešām balsots par dziesmu- līdz šim lielu pārsteigumu nav, pusfinālā tikuši latviešu superhīti/ himnas, nevis vienkārši zelta dziesmas. Tīri subjektīvi gan gribētos, lai pāris izpildītājus nomainītu profesionāļi- ideālā variantā Puzikova vietā Igo, Eglītes un Tīnas vietā Rajecka vai vismaz Candy vai Linda Leen. Nu un Stībeļa Piena dziesma ir forša, bet saukt to par zelta dziesmu pēc pāris gadu dragāšanas radiostacijās ir pāragri. Neesmu dzirdējis, ka tauta mēģina dungot šo dziesmu pasākumos, tikpat jauno Pīrādziņu gan- tātad pelnīti.

Kopumā pasākums šobrīd manā topā noteikti izkonkurē Ģimeņu dziedāšanu, ko varbūt noskatos ierakstā vēlāk. Bet par šo šovu apsolu uzrakstīt nākamnedēļ. Šonedēļ Zelta dziesmas nepievīla un nominācija:

"Zelta PULTS"- lieliska mūzika un labākais šovu vadītājs Zelta dziesmās, TV3

Pirmās nedēļas 19.09- 25.09 TV Lūriķa uzvarētāji

Nedēļas zelta PULTS
( TV Lūriķis iesaka skatīties vienmēr) - 24.09 raidījums "Kas te es te", LTV1

Nedēļas mēslu PODS
(TV Lūriķis neiesaka kavēt laiku, raidījums metams podā)- 23.09 raidījums ""Karaliskais anektdošu turnīrs", LNT

  +2 [+] [-]

, 2011-09-26 19:22, pirms 13 gadiem
Līdz tam jau sen biju nonācis,tā ka nekas jauns. Latvijas televīziju jau pasen,praktiski neskatos vispār. Mūsu raidijumi ar katru reizi paliek tukšāki un nabadzīgāki sižetiski. Tā ka negaidat no anegdošu šova ko vairāk,nebūs! Cik ilgi rādija Jaranu ākstoties un neviens pat nepamanija,cik tukšs un muļķīgs tas ir.Tādi nu esam,diemžēl.

     [+] [-]

, 2011-09-26 20:41, pirms 13 gadiem
Nu tad beidzot interesanta lasāmviela manai izlepušajai gaumei. Piesakos pastāvīgo lasītāju pulkā. Pilnībā piekrītu par anekdošu šovu- pēdējais mēsls, pilnīgi negaumīgs un nebaudāms raidījums.
Daļēji piekrītu par Zelta dziesmām. Fredis, kā vadītājs, protams, nepārspējams, bet izpildītāju lielāko daļu par profesionāļiem nosaukt nevar un dažiem no tiem vieta tik vien kā pašmāju ballītēs.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-26 20:42, pirms 13 gadiem
Streipam sen bij laiks pazust miglā.

     [+] [-]

, 2011-09-27 08:26, pirms 13 gadiem
labs

  -2 [+] [-]

, 2011-09-27 13:39, pirms 13 gadiem
nav televizora - nav problēmu

  +2 [+] [-]

, 2011-09-27 13:51, pirms 13 gadiem
Nu mums jau nav nemaz tik daudz to profesionālo dziedātāju. Neteiktu arī, ka tie, kurus par tādiem sauc, tiklīdz viņiem noņem visas papildierīces, spēj nodziedāt kaut ko sakarīgi - tad uzreiz jūtams, ka balstiņas ta nav! Te jau par dziedātāju dažreiz sauc to, kas ticis TV un ar to pietiek, muļķīgākais, ka tādi pretendē pat tādos šovos kā Eirovīzija.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-27 15:13, pirms 13 gadiem
tagad katrs lohs var ap..irst kas viņam nepatīk un to liks portālā?

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 15:44, pirms 13 gadiem
Man ļoti imponē TV Lūriķa apkopojums. Ir dažas vietinās, par kurām var oponēt, bet visumā ir ok. Izklaidējoši.

     [+] [-]

, 2011-09-27 16:26, pirms 13 gadiem
tagad katrs lohs var ap..irst kas viņam nepatīk un to liks portālā?
skauž, ka citi kaut ko var, pats vairāk neko kā d...irst neproti

     [+] [-]

, 2011-09-27 17:23, pirms 13 gadiem
nu ta jem un raksti, gan jau publices ari tevi

     [+] [-]

, 2011-09-27 17:42, pirms 13 gadiem
Domburs ari bija piegriezies. Labi, ka vairs neraada. Saakumaa likaas sakariigi, bet peec tam jau pirms laika viss bija zinaams, kas buus taalaak.
Muuzikju mums nav talantiigu shobriid Latvijaa, taadi koru dziedaataaji vien.

     [+] [-]

, 2011-09-27 23:39, pirms 13 gadiem
kas te este

     [+] [-]

, 2011-09-28 16:54, pirms 13 gadiem
Gribētu zināt, par ko Degpunktam iedeva to medaļu policija, par to, ka traucē izmeklēšanai vai rāda kaut kādu sviestu? Raidījums absolūti neatbilst nosaukumam. Ja gribētu kaut ko jēdzīgu parādīt, tad būtu jāmeklē sižeti, lai tiešām žurnālisti atrastos notikumu degpunktā, nevis mēģināt izbraukt uz aculiecinieku redzētā, kas safilmēts ar mobilajiem briesmīgā kvalitātē un līdz ar to gandrīz neko nevar saprast.

     [+] [-]

, 2011-09-28 22:20, pirms 13 gadiem
laba ideja

     [+] [-]

, 2011-09-29 19:53, pirms 13 gadiem
dodu zobu par sito rakstu

     [+] [-]

, 2011-10-02 16:30, pirms 13 gadiem
gaidu nākošo

     [+] [-]

, 2011-10-02 20:53, pirms 13 gadiem
musqq vispaar tacu nemaak dziedaat