Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 0



Garneļu un svaigā siera pastēte

Redakcija
Redakcija

Brīnumgarda, maiga un mutē kūstoša- tāda ir garneļu un svaigā siera masa. Lieliska brokastīs uz maizes vai svētku uzkodās uz aukstā galda.

Nepieciešams:

Sauja attīrītu garneļu,
150 g svaigā siera (var būt ar piedevām),
150 ml saldā krējuma,
1 ķiploka daiviņa,
sāls.

Pagatavošana:

1. Garneles sakapā.

2. Saldo krējumu kopā ar sāli saputo.

3. Garneles, svaigo sieru un saputoto krējumu sajauc kopā, piespiež ķiploku un visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma