Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Spageti ar cukini un garnelēm

Šī recepte nāk no Vidusjūras virtuves un, kā jau visi šī reģiona ēdieni, ir pasakaini garšīga. Tomēr gatavošanas process nav ne laikietilpīgs, ne sarežģīts.

Nepieciešams:

300 g pastas (spageti)
2 ķiploka daiviņas,
2 vidēji lieli cukini,
rīvēta citrona miziņa (no 1 citrona),
1 piparmētru zariņš,
100 g garneļu,
sāls,
pipari,
olīveļļa.

Pagatavošana:

1. Spageti novāra gatavus.

2. Ķiploku notīra un sīki sagriež, Cukini sagriež gabaliņos.

3. Citronu kārtīgi nozmagā un norīvē miziņu. (pašu citronu varat izmantot tējas gatavošanai).

4. Uz pannas sakarsētā olīveļļā apcep ķiploku, pievieno rīvēto citrona miziņu un cukini gabaliņus. Cep 3-4 minūtes, pastāvīgi apmaisot. Tad pievieno garneles un sautē vēl 1 minūti.

5. Garneļu un cukini sautējumu pievieno pastai, pieber sāli un piparus. visu labi izmaisa, pārkaisa ar sasmalcinātu piparmētru un pasniedz.

Labu apetīti!