Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Par godu Rīgas pilsētas svētkiem noteiks labāko “Rīgas kūkas garšu 2015”

Redakcija
Redakcija

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem, šo ceturtdien 6.augustā notiks fināla pasākums AS “Rīgas Dzirnavnieks” un “Hercogs” maizniekmeistara Edgara Grāvīša rīkotajam konkursam “Rīgas kūkas garša 2015”. Tajā tiks noteikta labākā kūka, kas vislabāk raksturo mūsdienu Rīgas pilsētu. Šis ir īpašs recepšu konkurss, jo tiek meklēts labākais stāsts par Rīgu, ko labākie šefpavāri un konditori izteiks garšā un kūkas noformējumā.

Starp kūku finālistiem var minēt tādas konditorejas un restorānus kā Bezē konditoreja, Parunāsim.Kafe'teeka, Annas konditoreja, Canamelle un Fazenda, kas klātienē sacentīsies par “Rīgas kūkas garša 2015” uzvarētāja titulu.

Fināla pasākums notiks šī gada 6. augustā plkst.13.00 Vecrīgā pie viesnīcas “Roma” (Kaļķu ielā 28, Rīgā). Tajā ikviens garāmgājējs varēs nobalsot par savu favorītu. Otru daļu vērtējuma noteiks speciāla žūrija - Rīgas vicemērs Andris Ameriks, Santa Graikste (Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija), Vita Jermoloviča (LIVE RIGA), Anita Berķe (AS “Rīgas Dzirnavnieks”), Anna Panna un citi slaveni rīdzinieki - Nauris Puntulis, Luīze Salmgrieze un Māris Grigalis.

16. augustā Rīgas svētku ietvaros uzvarētāja kūka tiks pasniegta Rīgas atslēgu turētājiem un diennakts basketbola turnīra “Krasta mačs” uzvarētājiem un tā apmeklētājiem.