Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Koncertšova “SuperMikrofons” finālisti, grupa “ The HiQ” publicē “Atgriešanās dziesmu”

Šo svētdien telekanāla “LNT” ēterā 18.00 būs skatāms koncertšova “SuperMikrofons” fināls, un tajā, kā Ventspils posma uzvarētāji, piedalīsies arī Kristapa Čimbara grupa “The HiQ”.

Viņi, līdzīgi kā to jau izdarījušas šovā iepazītās grupas “Radio iela 8” un “ Četri vienā”, pirmo panākumu iedvesmoti, un kompānijas “MicRec” atbalstīti, ir krietni pastrādājuši ierakstu studijā un tagad publicē vienu no šovā izpildītajām dziesmām - “Atgriešanās dziesma”.

Grupas pamatsastāvā muzicē Kristaps Čimbars (ģitāra, vokāls) un Mareks Radzēvičs (čells), kuriem lielākās uzstāšanās reizēs un ierakstā pievienojas arī Kristaps Zilinskis (ģitāra), Kristaps Karps (bungas), Oļegs Goloveckis (saksofons) un Artis Balodis (bass).

Kristaps un Mareks ir dzimuši liepājnieki ar plašām, muzikālām liepājnieku dvēselēm. Kopā sākuši muzicēt kopš 2015. gada janvāra. Uzstājušies dažādos pasākumos. Pašlaik strādā pie debijas albuma, kuru paredzēts izdot šī gada oktobrī. Dziesmas tiek rakstītas latviešu, krievu un angļu valodās. Oktobrī ir paredzēta albuma prezentācija.

Kristaps Čimbars: “Atgriešanās dziesma” tika sarakstīta jau pirms gada. Sēdējām ar Mareku fotostudijas telpās un vienkārši “džemojām”. Beigās sanāca dziesma.”

Dziesmu “Factory Sounds Studio” ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs.