Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Jānis Stībelis publicē jaunu dziesmu un aicina uz koncertu

Redakcija
Redakcija
Īsi pēc savas dzimšanas dienas dziedātājs Jānis Stībelis nodod klausītājiem un skatītājiem savas dziesmas “Rudenī” video, kas ir priekšvēstnesis 16. oktobrī gaidāmajam koncertam “Optimists” Rīgā, VEF Kultūras pilī.
Dziesmas “Rudenī” melodija tapusi pirms gada, bet vārdi gada izskaņā, tā iekļauta pavasarī publicētajā albumā “Optimists”. Gan vārdu, gan mūzikas autors un izpildītājs ir pats Jānis Stībelis. Dziesma tapusi emocionāli spēcīgā mirklī, kas Jānim licis aizdomāties par nākotni un pagātni, par esošo mirkli.

Jāņa Stībeļa muzikālās darbības 20 gadu jubilejas koncertā 16. oktobrī VEF Kultūras pilī būs dzirdamas dziesmas ne tikai no jaunākā albuma “Optimists”, bet arī no pirmajiem deviņiem soloalbumiem, kas izdoti laika posmā no 2001. līdz 2019. gadam. Tur izskanēs arī dziesma “Rudenī”.

Biļetes uz Jāņa Stībeļa muzikālās darbības 20 gadu jubilejas koncertu pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē Ekase.lv.
Koncertu organizē Forte Production.
Vērtējums: