Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Pāvula Jurjāna skolas audzēkņu koncerts un citas aktualitātes 28. janvāra tirgū Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Kalnciema kvartāla tirgus apmeklētājus iepriecina arī aukstajos ziemas mēnešos un piedāvā arvien jaunas pieredzes un vietējos produktus.

Janvāra pēdējā sestdienā, 28. janvārī, no 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgū varēs iegādāties gan svaigu gaļu, zivis, augļus un dārzeņus, gan kūpinājumus, desas, visdažādākos konservējumus un ievārījumus, lai papildinātu ziemas vitamīnu krājumus.

Šoreiz Kalnciema kvartālā viesosies viena no Latvijā lielākajām mūzikas skolām no Pārdaugavas. Plkst. 12:00 visi apmeklētāji aicināti uz Pāvula Jurjāna mūzikas skolas audzēkņu koncertu Brūnās mājas zālē. Ieeja bez maksas.

Savukārt Kalnciema kvartāla galerijā līdz 2. februārim ir apskatāma Eduarda Miheloviča gleznu personālizstāde “Ainavu transformācijas”. Galerijas darba laiks no pirmdienas līdz sestdienai, 10:00 – 22:00.

Arī šajā sestdienā bērniem būs iespēja Alfarobot robottehnikas skolas speciālistu vadībā attīstīt prasmes konstruēšanā ar konstruktoru Lego Education WEDO. Nodarbības notiek no plkst. 10:00 līdz 14:00 Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centrā.

Nākamie tirgi Kalnciema kvartālā – katru sestdienu visa gada garumā no 10:00 līdz 16:00.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.