Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Foto: Atklāta grupas “Līvi” jaunā albuma “Bez štepseļiem” koncerttūre

Redakcija
Redakcija
Pērnā gada novembrī ilggadējais grupas “Līvi” līderis un dziesmu autors Ainars Virga nāca klajā ar paziņojumu, ka atjauno grupas “Līvi” darbību un izsludināja akustisko koncertu “Bez štepseļiem”, kurš 12. novembrī notika kultūras namā “Wiktorija” Liepājā. Koncerts tika fiksēts audio un video ierakstā. Tagad šī koncerta ieraksts izdots CD, kā arī tas ir pieejams visās mūzikas straumēšanas un lejupielādes vietnēs visā pasaulē.

"Līvi” šobrīd ir Ainars Virga, Guntars Mucenieks, viņa dēls Henrijs, dziedātājs Buku jeb Jānis Buķelis, basģitārists Edgars Silacērps un bundzinieks Māris Zīlmanis.

Ierakstā bez “Līviem” piedalījās arī Dzintara Beitāna stīgu ansamblis un saksofonists Alex.

Ierakstīja Dainis Meļņiks, Uldis Meļķis un Kristaps Derums. Miksēja Egils Mežs. Skaņas pēcapstrāde – Gints Stankevičs. Īpašs paldies no grupas Uldim Meļķim. Grupa pateicas Jānim Gulbim un aģentūrai "Ūdensputni ". Paldies Ilzei Kašai. Foto: Edgars Pohevičs. Dizains: Guntars Ošenieks

Jaunā koncertalbuma “Bez štepseļiem” koncertturneja sākās ar lielisku koncertu Valmierā un turpināsies 9. martā Jelgavā, 16. martā Talsos, 18. martā Valkā, 23. martā Kuldīgā, 29. martā Ventspilī, 6. aprīlī Rīgas Kongresu namā, 7. aprīlī Krustpilī un 27. aprīlī noslēgsies Liepājā!

Albums "Bez štepseļiem" ir pieejams visās koncertu norises vietās.

Albuma izdošanu atbalsta “Liepājas papīrs”, “Neatkarīgā Rīta Avīze”, “Kultūrasvēstis.lv” un grupas lieldraugs “Nacionālā apvienība”.

Foto: Edgars Pohevičs