Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Guntars Račs un “Saldās sejas” publicē jaunu video un izsludina jaunu koncertu sēriju

Redakcija
Redakcija
Iedvesmoti no veiksmīgas koncertu sērijas, Guntars Račs un grupa “Saldās sejas” izsludina jaunu 10 koncertu sēriju, kura sāksies jau šo ceturtdien ar koncertu Aizkrauklē. Bet aprīlī un maijā mūziķi viesosies sekojošās vietās - 20.04. Skrundā, 21.04. Viesītē, 22.04. Bauskā, 06.05. Ogrē, 10.05. Talsos, 11.05. Aizputē, 12.05. Mālpilī, 13.05. Ventspilī un 20.05. Jelgavā. Koncerta programmā skan jaunas, kā arī jau populāras dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, un koncerta laikā tiek prezentēta Guntara dzejoļu grāmata “365”. Pagājušajā nedēļā ceremonijas “Zelta ābele” laikā autoram tika pasniegta īpaša “Latvijas Grāmattirgotāju asociācijas” balva, par grāmatas 1.daļu, kas ir bijusi vispieprasītākā grāmata 2017. gadā Latvijā. Pirmo reizi vēsturē tā ir dzejoļu grāmata.

Guntars Račs par “Saldajām sejām”: “Mums patīk šī kopā būšana. Mēs gūstam prieku no katra koncerta, un skatītāji to sajūt. Tā ir abpusēja pozitīvu emociju apmaiņa. Es nekad nebūtu iedomājies, ka mana jaunā gada apņemšanās uzrakstīt vienu dzejoli dienā, mani novedīs tik tālu. Bet es izbaudu katru mirkli, ko pavadu kopā ar šiem lieliskajiem mūziķiem, kas ir arī mani draugi. Arī klausītāji katrā koncertā kļūst par mūsu draugiem. Neticat? Atnāciet! ”

Biļetes jau pārdošanā: https://goo.gl/tohtEp
Vērtējums: