Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


„La guitarra flamenca” – Valentīndienas vakars flamenko ģitāru skaņās

Redakcija
Redakcija

14. februārī – Valentīndienā – VEF Kultūras pilī ikviens tiek laipni aicināts uz flamenko un rumbas koncertprogrammu „La guitarra flamenca”, kurā klausītājus priecēs ģitārspēles virtuozi no koncertapvienības „Unión flamencana”. Koncerta sākums – plkst.19.

Starptautiskajā projektā apvienojušies ģitārspēles meistari Aurelio Martinez (Katalonija) , Jean-Pierre Perpignan (Francija), Ukrainas romu ansambļa „Romen” perkusionists Jakofs Pavļičenko, vokāliste Sofi (Bulgārija), kā arī pašmāju virtuozais flamenko & rumbas stila ģitārists Valentīns Fjodorovs un citi grupas „Gipsymania” mūziķi. Apvienības dalībnieki par saviem skolotājiem ar lepnumu sauc ģitārspēles dižgarus kā Paco Pena un Rico Sanchez, un ir plūkuši laurus dažādos starptautiskos festivālos un konkursos, tostarp 2017.gada vasarā šis projekts ieguva Skatītāju simpātiju balvu Tesalonīkos notikušajā Vidusjūras tautu kultūru festivālā.

Koncerta „La guitarra flamenca” apmeklētājiem būs iespēja noklausīties populārākās Spānijas ģitārmūzikas melodijas un dziesmas, tostarp par ģitāristu himnu saukto „El porompompero”, savulaik popdīvas Madonnas dziedāto un par pasaules hītu atzīto „La Isla Bonita”, izbaudīt jaunā interpretācijā slaveno „Cancion del Mariachi” no Tarantīno filmas „Desperado”. Un, protams, kā gan bez pasaulslavenās grupas „Gypsy Kings” skaņdarbiem „Escucha me”, „Baila Me”, „Bamboleo”, „DJobi DJoba”, „Un Amor”,”A mi manevra”, „Bem, Bem Maria” u.c.!

„Šis ir ar solāro un emocionālo enerģiju piesātinātākais priekšnesums manā karjerā, kas uzlādē cilvēku dvēseles „akumulatorus” ilgam laikam!” par šo koncertu saka dziedātāja Sofi.

Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.