Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Leģendārā grupa PĒRKONS aicina uz vasaras iedārdināšanu

Redakcija
Redakcija

Ieskandinot vasaru, 31. maijā pie tirdzniecības centra Spice (autostāvvietā) ikviens tiek aicināts uz leģendārās grupas PĒRKONS bezmaksas koncertu Gandrīz tautasdziesma. Ar šo koncertu grupa iecerējusi iedārdināt ne tikai vasaru, bet arī savus šā gada daudzos pasākumus: tradicionālo Kulakova nakti, kas notiks 20.jūlijā Līvānos, kā arī Ievas Akurateres un Jura Kulakova 60 gadu jubilejas koncertus šā gada rudenī. Koncerta sākums – plkst.20.

Koncerta sākuma daļā skanēs patriotiskas dziesmas Ievas Akurateres izpildījumā kopā ar koriem Vivere, Mārupes kultūras nama jaukto kori Mārupe, jauktajiem koriem Universum un Sonante, meiteņu kori Resono un sieviešu ansambli Dzelde.

Koncertā grupa Pērkons piedalīsies pilnā sastāvā (pie taustiņiem – Juris Kulakovs un Uģis Muzikants), Ieva Akuratere un Raimonds Bartaševics – balss; Juris Sējāns – basģitāra, balss; Leons Sējāns – soloģitāra; Ikars Ruņģis – sitaminstrumenti) Skanēs grupas lielākie hīti, un, kā allaž, gaidāms arī krāšņs šovs.

„Šī būs lieliska iespēja labi pavadīt brīnišķīgu vakaru, dziedot līdzi mūsu populārākajām dziesmām un iesildīties vasaras un rudens lielajiem koncertiem,” aicina komponists Juris Kulakovs, uzsverot – tā kā šis ir brīvdabas un bezmaksas pasākums, viņš cer, ka rīdzinieki šo ceturtdienas vakaru izvēlēsies pavadīt, baudot labu mūziku un lielisku kompāniju.

Liela grupas Pērkons atbalstītāja ir arī t/c Spice direktore Iveta Lāce: „Astoņdesmito gadu beigās un 90. gadu sākumā grupai Pērkons manā dzīvē bija īpaša loma. Tāpat kā tūkstošiem citus tā laika jauniešus, mani uzrunāja grupas mūzika un Pērkonu apvijošā dumpinieku aura. Varētu teikt, biju grupas fane – braukāju uz koncertiem dažādās Latvijas pilsētās, mācījos dziesmu vārdus un koncertos dziedāju līdzi. Lai arī aizritējušas vairākas desmitgades, grupas mūzika nav zaudējusi aktualitāti. Tādēļ ar lielu prieku atbalstam grupas jubilejas tūri un aicinām visus uz jaudīgu vasaras ieskandināšanas koncertu pie Spices.”

Koncerta apmeklētājiem šī būs lieliska iespēja sveikt 60 gadu jubilejā gan Ievu Akurateri (atgādināsim, ka viņa dzimšanas dienu nosvinēja 22.aprīlī), gan Juri Kulakovu (viņš dzimšanas dienu svin 20.maijā), uzdot jautājumus, saņemt autogrāfus, fotografēties kopā ar iemīļotajiem māksliniekiem īpašajā Satiec & Sveic teltī pēc koncerta. Šajā vakarā koncerta laikā norisināsies arī fanu konkurss, tāpēc koncerta apmeklētāji tiek aicināti atminēties atmodas laikus, ģērbjoties 80.gadu stilā. Interesantāko un kolorītāko tērpu autori saņems vērtīgas un interesantas dāvanas no grupas.

Publicitātes nolūkiem pasākums tiks fotografēts un filmēts.