Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Laimē 6 ielūgumus uz INTARA BUSUĻA koncertu 7.martā

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā un laimē 6 ielūgumus uz INTARA BUSUĻA koncertu, kas notiks 7.martā koncertbārā "Laternu stundā. 3 laimīgie konkursa uzvarētāji saņems katrs 2 ielūgumus un iespēju bez maksas apmeklēt pasākumu.

7.martā plkst. 21:30 pirmo reizi uz koncertbāra "Laternu stundā" skatuves kāps

INTARS BUSULIS un Abonementa orķestris!

Intars Busulis un pavadošā grupa Abonementa orķestris savu pirmo koncertu koncertbārā "Laternu stundā" velta visām sievietēm. Koncertā tiks izpildītas dziesmas kas radītas viņām, pateicoties viņām un par viņām.

Programma veidota izvēloties īpašākās, klausītāju iemīļotas dziesmas, latviešu un krievu valodās, no Intara solo albumiem, kuru autori ir gan pats Intars, gan arī draugs un skatuves biedrs Kārlis Lācis. Neviens no Intara koncertiem neiztiek bez maestro Raimonda Paula raktītajām dziesmām.

Kā ierasts Intara koncertos, tā noskaņa tiks veidota, lai viesi varētu izsmieties, nodoties jautrām dejām, izbaudīt kādu romantisku brīdi ar savu otru pusīti un uz brīdi nodoties arī pārdomām.
Koncertā piedalās: Intars Busulis, Kārlis Lācis - taustiņi, Kaspars Zemītis - ģitāra, Kaspars Grigalis - bungas, Gints Pabērzs - saksofons, Edvīns Ozols - bass.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv ( draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "ieteikt" un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 4.martam plkst. 23:59. Uzvarētājus paziņosim 5.marta rītā..

Vairāk par koncertu ŠEIT