Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Rīgas Grāmatu svētkiem

Redakcija
Redakcija

Latvijas Grāmatizdevēju asociācija aicina uz Rīgas Grāmatu svētkiem, kas, kā ik rudeni, notiks Kongresu namā. 18 gadu laikā tie ir izveidojušies par labu un iemīļotu tradīciju. Šogad grāmatu draugus gaidīsim 20., 21. un 22. oktobrī. Savus lasītājus gaidīs 30 izdevēji (Avots, Annele, Dienas Grāmata, Jāņa Rozes apgāds, Kontinents, Zvaigzne ABC, Latvijas Mediji, Latgales Studentu centrs, Liels un mazs, Madris, Mansards, Neputns, Pētergailis, Turība, Zinātne, u.c.). Arī šogad izdevēji ir parūpējušies par interesantu kultūras programmu.

Kā jau ierasts, visas trīs Grāmatu svētku dienas darbosies arī grāmatu maiņas galds un loterija, kurā vares piedalīties ikviens, kura pirkums būs vismaz 7 eiro liels un laimēt grāmatu.

Mazos lasītājus gaida sevišķi plaša un interesanta programma – vairāku brīnišķīgu jaunu grāmatu atvēršana, iepazīšanās ar neparastiem grāmatu varoņiem, spēles un darbnīcas. Apgāds „Liels un mazs” aicina piedalīties Bikibuku sērijas 100. grāmatiņas svinībās. Pasākumu piedāvājums pieaugušajiem lasītājiem arī ir bagātīgs.
Piektdien aicinām uz Rīgas Grāmatu svētku svinīgu atklāšanu plkst 12.00.

Lai izvēlētos, kad apmeklēt šī rudens Grāmatu svētkus, aicinām ielūkoties pasākumu programmā! Varbūt brīvdienas jāpavada Kongresu namā? Būs ko darīt gan lieliem, gan maziem. Garie rudens un ziemas vakari aicināt aicina paņemt rokās kādu labu grāmatu un nodoties lasīšanas priekam.

Rakstnieki un izdevēji ir gādājuši, lai jums būtu daudz labas lasāmvielas, tādēļ gaidīsim Jūs:
20. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 19.00
22. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 18.00
22. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.30.

Ieeja bez maksas.