Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Izdevniecība "Avots" piedāvā divas jaunas grāmatas

Redakcija
Redakcija

Izdevniecība "Avots" martā piedāvā divas jaunas grāmatas - Citrons veselībai, uzturā, kosmētikā, mājsaimniecībā un Hels Elrods. Brīnumu rīts.

Hels Elrods. Brīnumu rīts

Hels Elrods, lektors, kā arī biznesa mārketinga konsultants, ir viens no tiem, kas ar savu dzīvesstāstu ir pierādījuši, ka rīta stundai nudien ir zelts mutē – to pavadot mērķtiecīgi, soli pa solim radām tādu dzīvi, ko esam sev izsapņojuši. Autors ir ne vien izvērsis savu vēstījumu grāmatas formā, bet arī radījis praktiski pielietojamus elektroniskus palīgmateriālus, uz kuriem norādes meklējamas drukātajā izdevumā.

Elrods neaizraujas ar pašpilnveidi tikai darba jomā. Protams, ka visiem gribas plūkt laurus kolēģu un klientu viducī, bet tālab jau nav jāpamet novārtā savs ķermenis, gars un tuvākie cilvēki. Izaugsme ir visaptveroša.

“Brīnumu rīts” ir izsmeļoša un praktiska rīcības programma – tā ir pielāgota gan tiem, kas nespēj piecelties līdz ar pirmajiem gaiļiem, gan tiem, kam klusajam laikam ar sevi nereti atradīsies vien pāris minūtes. Tās galvenais nolūks – veidot rītdienu apzināti un neatlaidīgi. Autors ir novērojis, ka galvenais personiskā progresa šķērslis ir tieši tveršanās pie jau zināmā, kas katru nākamo dienu padara tik līdzīgu jau aizvadītajai.

“Brīnumu rīts” ir viena no tām grāmatām, kas īpaši ies pie sirds tiem, kuri mīl uzklausīt un likt lietā pārbaudītas panākumu receptes.

Kā ar savu dzīvi apliecina pats autors – nav svarīgi, kas ar tevi noticis, radot šodienu tādu. kāda tā ir. Mērķtiecīgi rīkojoties, rītdiena iespējama citādāka! Un nav tik svarīgi, vai tavas jaunās augstienes būs vērienīgas un izpelnīsies vispārēju atzinību, vai solīši būs pamanāmi tikai tev un tiem, kas paši tuvākie.

232 lpp., cietie vāki

Citrons veselībai, uzturā, kosmētikā, mājsaimniecībā.

Citronos ir daudz skābju, augstvērtīgu ēterisko eļļu un C vitamīna, kā arī B1, B2 un PP vitamīns.

Pašus augļus un no tiem iegūtos ārstniecības preparātus jau izsenis lieto daudzu kaišu dziedināšanai un profilaksei. Izdevumā sniegtas gan receptes, kas palīdzēs mazināt tik dažādos stresa radītus veselības traucējumus, gan norādes, kā auglis izmantojams skaistumkopšanas līdzekļos. Piedevām izrādās, ka tas lieti noder dažādu mājas darbu veikšanai, aizstājot kaitīgajām ķimikālijām pārbagātos
komerciāli pieejamos ražojumus.

100 lpp., mīkstie vāki