Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Grāmata, kurā izskaidroti pareizas ēšanas pamati un diētu kļūdas

Redakcija
Redakcija

Dr. med. Džoela Fūrmana grāmata “Ēst, lai dzīvotu” ir padziļinātas izpratnes veicinošs materiāls par ēšanas paradumiem, to ietekmi uz katra cilvēka veselību un mūža ilgumu. Grāmatu klajā gatavojas laist izdevniecība “White Book”.

Džoels Fūrmans ir starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, kā arī vairāku pasaules bestselleru autors. Viņa vēstījums par to, kā dzīvot pilnvērtīgu, no slimībām brīvu dzīvi izpelnījies milzīgu atsaucību un atzinību visā pasaulē. Šī zinātniski pamatotā pieeja veselīgam dzīvesveidam un uzturam, un sevis atveseļošanai uzskatāma par revolūciju mūsdienu medicīnā.

Programmas iedarbība tiek pārbaudīta atkal un atkal. Iedvesmojošu veiksmes stāstu ir tik daudz, ka grāmatā iespējams iekļaut tikai nelielu daļu no tiem. Grāmatā “Ēst, lai dzīvotu” atradīsiet liecības par šokējoši lielu svara zaudēšanu un atlabšanu no dzīvībai bīstamām slimībām, uzturmācību, zinātniskus pētījumus, kas pamato Dr. med. Džoela Fūrmana ēšanas plāna principus, receptes, idejas maltītēm un vēl daudz vairāk. Šis vienkāršais ēšanas veids palīdzēs ikvienam zaudēt svaru, atgūt veselību un saglabāt to.

Speciālistu atsauksmes:

“Beidzot ir tapis darbs, kas niansēti aplūko ēšanas prasmi. Lielākā daļa uztura grāmatu balstās uz niecīgām zināšanām un pierādījumiem par cilvēka fizioloģiju. Dr. Fūrmana “Ēst, lai dzīvotu” stāsta par to, kāpēc mēs pieņemamies svarā, kā nomest lieko svaru un saglabāt slaidu augumu un veselību visas dzīves laikā. Vēstījums tiek pamatots ar zinātniskiem faktiem. Kad ir iepazīta šī grāmata, beidzas jebkādas diskusijas. Tas ir galavārds diētas literatūras jomā, un šī ir vienīgā grāmata, ko es iesaku saviem pacientiem.” (Tomass Deivenports, Dr. med., Masačūsetsas Galvenā slimnīca)

“Dr. Fūrmana “Ēst, lai dzīvotu” ir nebijusi alternatīva milzīgajam neefektīvu diētu un svara nomešanas metožu klāstam, tā piedāvā pārliecinošu, zinātnisku un praktisku pieeju svara samazināšanai un veselības un dzīvesprieka saglabāšanai. Šī grāmata ir obligāta lasāmviela visiem, kas vēlas mainīt savus ēšanas ieradumus, lai baudītu labas veselības un pievilcīga izskata priekšrocības.” (Džeimss Kreiners, Dr. med., sabiedrības veselības maģistrs, arodslimību un vides medicīnas speciālists, Nevadas universitātes Medicīnas skola)

“Dr. Fūrmana jaunā grāmata ir uzturvielu ceļvedis vislabākās veselības iegūšanai. Informācija ir rūpīgi izpētīta un pamatota, un secinājumi izklāstīti saprotamā valodā. Autors iepazīstina ar faktiem un māca izvēlēties tādu pārtiku, kas sekmē slimību pārvarēšanu un veselības atgūšanu. Šī grāmata iezīmē īstu veselības revolūciju.” (Marks Epšteins, Nacionālās Veselības asociācijas prezidents)

“Vienā vārdā – meistardarbs. Dr. Fūrmans ir ieguldījis daudz laika un pūļu, lai izpētītu aizvien pieaugošo zinātnisko pierādījumu klāstu, kas apliecina, ka mūsdienu ēšanas paradumi un ārstu atbalstītās ātrās diētas ir ne tikai neveselīgas, bet arī veicina sirds un asinsvadu problēmas un ir pat tiešs vēža saslimšanas cēlonis. Viņa sniegtās atsauces ir lieliskas un izsmeļošas. Šo grāmatu nedrīkst ignorēt nedz atsevišķi cilvēki, nedz sabiedrība kopumā.” (Roberts J. Vorens, Dr. med., Amerikas ķirurgu un ortopēdisko ķirurgu kolēģijas loceklis)

Lasītāju atsauksmes:

““Ēst, lai dzīvotu” nav ātrā diēta. Tā ir uzturizglītība. Un tieši tas ir grāmatas veiksmes noslēpums.” (Riks Kavarja, 9,5 kilogrami sešās nedēļās)

“Grāmata “Ēst, lai dzīvotu” parādīja, kā iespējams atgūties no hroniskām muguras sāpēm, divām sirdstriekām un otrā tipa cukura diabēta. Pirms tam biju izmēģinājis visas tā saucamās labākās diētas, bet kļuva aizvien sliktāk. "Ēst, lai dzīvotu" darbojas! Nekādu problēmu ar sirdi, muguras sāpes gandrīz mitējušās, un diabēts ir novērsts!” (Džeralds Lotners, 28 kilogrami četros mēnešos)

“Nost ar solījumiem – vienkārši pamēģiniet! Es tiku vaļā no migrēnas, PMS, gremošanas problēmām, miega traucējumiem un vairs nelietoju Celexa. Pieci gadi pagājuši, un svars joprojām nav audzis!” (Debora Beneta, 25 kilogrami septiņos mēnešos)