Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Diskusija par Latvijas vēsturi, diplomātiju un politiku. "Apgāds JUMAVA" Grāmatu izstādē 2016

Redakcija
Redakcija
Viena no lielākajām „Latvijas Grāmatu izstādes 2016” vērtībām ir apmeklētājiem sniegtā iespēja satikt pašus grāmatu autorus – baudīt viņu priekšlasījumus, saņemt autogrāfus, kā arī iegūt sen kārotās grāmatas par īpaši izdevīgām cenām.

Kultūras pasākumos ir iekļauta ne vien daiļliteratūra, bet arī dažādu veidu dokumentālās (non-fiction) grāmatas: vēsturnieku darbi, pētnieciskā un polemiskā literatūra, populārzinātniskās un izglītojošās grāmatas, ceļojumu literatūra un biogrāfijas.

“Apgāds JUMAVA”, akcentējot savu 25. gadu pastāvēšanas jubileju un tuvojoties Latvijas simtgadei, pirmo dienu Grāmatu izstādē Ķīpsalā atklāja ar kultūras pasākumu, kurā tika diskutēts par vēstures tematikai veltītiem izdevumiem, piem., “Zem LKP kupola” un “Latvijas diplomātija un ārpolitika 20. gadsimtā”. Interesantos stāstījumos skatītājus aizrāva tādas Latvijas personības kā Voldemārs Hermanis un Inesis Feldmanis.

KultūrasVēstis.lv redakcija piedāvā video ieskatu grāmatu prezentācijas norisē, kā arī fragmentus no sarunas ar “Apgāda JUMAVA” mārketinga nodaļas vadītāju SANDU FREIMANI.
Vērtējums: +1