Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Klubā "9.Vilnis" Karla Friersona video klipa prezentācijas koncerts ar īpašo viesi Andri Freidenfeldu

Redakcija
Redakcija

2017.gada 25.februārī, muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā 9.Vilnis, norisināsies pasaules slavenās grupas “De Phazz” vokāla Karla Friersona (Karl Frierson) jaunākā videoklipa prezentācijas koncerts, dziesmai “Dance The Night Away”, kas ir singls drīzumā gaidāmajam, solo projekta, otrajam albumam “Cooking Up Soul”. Amerikas izcelsmes dziedātājs ar savu pirmo solo albumu “Soulprint” iekarojis ne tikai ievērojamo Apvienotās Karalistes deju mūzikas topa virsotnes, bet arī stabilu pirmo vietu Apvienotās Karalistes soul mūzikas topā, noturoties tur vairāk, kā divas nedēļas, ieguvis neskaitāmu fanu daudzumu austrumeiropā, Krievijā un Vācijā izveidojot sev stabilu popzvaigznes statusu.

Savu otro solo albumu Karls plāno laist klajā jau šī gada vasarā. “Cooking Up Soul” ieraksti ir veikti trīs dažādās valstīs – ASV, Vācijā un Ukrainā. Video klips dziesmai “Dance The Night Away” ir filmēts Rīgā, pērnā gada decembrī. Videoklipa režisors ir talantīgais Ivars Burtnieks. Pasākuma apmeklētājus gaida dažādi patīkami pārsteigumi, piemēram, pēc vairāku gadu pārtraukuma, Pie DJ pults stāvēs tautā iemīļotais Andris Freidenfelds. Karla mūzikā saklausāmas tādu mūzikas stilu spēles kā soul, latīņu, Trip hops un mazliet pat drum&base. Paralēli savas solo karjeras veidošanai mūziķis joprojām aktīvi koncertē arī ar grupu De Phazz. Projekts De Phazz ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura kompozīcijas kļuvušas par lounge un chillout žanra klasiku.
Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās “Biļešu Serviss” kasēs, internetā – Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... , kā arī pasākuma dienā pie kluba ieejas.

Pasākumu atbalsta muzikāli izklaidējošais atpūtas klubs 9.Vilnis, radio SWH, MoselWeins, Gray Cat Studio

Par galdiņu rezervāciju lūdzam interesēties zvanot - 24 558 898

Kluba durvis apmeklētājiem tiks vērtas no plkst.22.00